Pluspunten
klantvriendelijkheid
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service!
Pluspunten
Na bevestiging van de bestelling van kiempotjes en zaden volgde vrijwel direct de track & trace code, zo snel heb ik het nog niet meegemaakt. Het pakje is de volgende dag afgeleverd. Perfect! Binnenkort komen we wel eens langs op een slowjuicer demo zaterdag....
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wij hebben hier een Hurom slowjuicer gekocht. Bij vragen over de verschillen tussen de verschillende types Hurom apparaten zijn we vriendelijk te woord gestaan en is ons uiteindelijk ook nog een mooie korting geboden. De slowjuicer hadden we binnen 1 dag in huis.
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
goede nazorg
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en snelle en goed verzorgde verzending!!
Pluspunten
Keurig te woord gestaan en erg professioneel,de slowjuicer angel 7500 is werkelijk super!!!
Pluspunten
Snelle reactie , snelle levering, snelle service
Pluspunten
Goede site
Pluspunten
ik had een verkeerd artikel besteld, daarover gemaild en direct respons gekregen. Vlotte afhandeling en mijn goede bestelling heel snel thuis geleverd gekregen.
Verbeterpuntende 'zoekmachine'
Pluspunten
cortesia precisione serietà ok
Verbeterpuntencomunicare almeno in inglese
Als je niet thuis bent de eerste keer, het pakket bij de buren afgeven
Handleiding mocht toch iets uitgebreider zijn.
Pluspunten
Makkelijk en snel ! Goede info over produkten
Verbeterpuntenniets
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Heel goed!
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.