Pluspunten
Prima website. Snelle levering. Aan te bevelen! Groet, Ineke uit Amsterdam
Pluspunten
Goede, informatieve, overzichtelijke, uitgebreide website met zeer groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Zeer punktuele levering met goede informatie vooraf over tijdstip van levering (volgende dag tussen 18.00 en 20.00u; 17.55 voor de stoep, perfect)
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede snelle levering en met veel zorg ingepakt .
Pluspunten
Toen bleek dat mijn bestelling niet meer leverbaar was werd ik gebeld, kreeg een alternatief aangeboden geheel naar mijn wens. De volgende dag werd het al bezorgd. Super!
Pluspunten
Duidelijke productbeschrijving
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie met de klanten
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Netjes te woord gestaan bij het maken van een keuze van mijn slowjuicer. Wat betreft nazorg en garantie zal ik even moeten afwachten wat er gebeurd bij eventuele mankementen aan mijn slowjuicer.
VerbeterpuntenOp mijn eerste mail is nooit gereageerd helaas. Echter op mijn tweede email wel vrij snel antwoord. Kan altijd eens gebeuren.
Pluspunten
De reclame voor deze machine, klopt helemaal. Het is een stevige machine,welke je in een paar minuten hebt schoongemaakt, en heel vriendelijk in gebruik. . De nazorg is super,op verzoek heb ik na ontvangst van mijn machine, een nederlandse handleiding ontvangen, met als verrassing een nederlands receptenboek.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Snelle levering,goede prijs kwaliteit verhouding.Toestel pas in bezit,daarom geen reactie op de andere punten.Het toestel doet wat het moet doen:slowjuicen
Pluspunten
Bestelde 1 item (kiemglas)en voor de eerste keer. Heel tevreden. Maar over nazorg en garantie kan ik niets zeggen heb het artikel pas kort in huis. Uw bedrijf maakt echter een prima indruk en zal niet nalaten uw firma te promoten tijdens bv de moestuin cursus die ik volg in Amsterdam.
Pluspunten
Snelle lever tijd. Alles netjes verzorgd verpakt. Meteen meedenken en aanleveren van recepten in het nederlands.
VerbeterpuntenBoekje saprecepten meeleveren in het nederlands
Pluspunten
Korte tijd na verstrijken van fabrieksgarantie begaf mijn blender het. Ik mocht het defecte product zonder verzendkosten retourneren en ik kreeg een nieuw onderdeel na 2 dagen thuisgestuurd. Alles zonder kosten.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenHeb tot nu toe alleen te maken gehad met de zeer snelle en correcte levering van het apparaat. Kan daardoor verder geen oordeel vellen.
Pluspunten
Goed advies en informatie op de site en ook bij telefonisch contact.
Pluspunten
Snelle levering, prijs
Verbeterpunten-
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.