Pluspunten
Mochten diverse aparaten testen, ook die niet klaarstonden, om elke twijfel weg te nemen alvorens over te gaan tot een aankoop.
Pluspunten
goed bereikbaar en grote assortiment
Pluspunten
binnen een (werk)dag response op email, en snelle levering
Pluspunten
Demodag was informatief en fijn dat je dan ook nog eens korting krijgt.
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldige verzending en breed assortiment,
Verbeterpuntenproducten die wel leverbaar staan niet op site zodat je er later achter komt dat wel in huis is en dan twee keer porto kosten kwijt bent
Pluspunten
Betrouwbaar en klantgericht
Pluspunten
Fysieke winkel waar product werd gedemonstreerd. Hierdoor uiteindelijk met ander type (goedkoper) de winkel verlaten. Prima advies !!
Pluspunten
We hebben heel veel gehad aan de demodag van de slowjuicers. Veel informatie, waardoor we de beste koop voor ons konden vaststellen.
VerbeterpuntenGa zo door, vooral met de demodagen!
Pluspunten
Snelle levering en prima service!!!
Pluspunten
Leveren van mijn slow juicer ging foutloos. Vanwege afwezigheid afgeleverd op Post.nl-adres. Ik was te laat met ophalen waardoor product ergens in de molen verdween bij Post.nl. Slowjuice.nl heeft me actief geholpen met traceren. Dat bleek lastig en daarom kon ik direct een andere slow juicer ophalen in Hilversum. En wel in het vertrouwen dat 'zij' de eerder geleverde slow juicer ooit gaan terugkrijgen. Ik geniet nu van de kwaliteit van het gekochte product! Dus: Slowjuice.nl: bedankt!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
vriendelijke uitleg waarbij geluisterd wordt naar de vragen van de klant. afspraken correct en snel nagekomen. Uitermate tevreden met de gekozen slowjuicer. Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.
Verbeterpuntenroutekaartje op de website kan beter. Op website vermelden welke betalingsmogelijkheden er zijn. Advies over bij GreenStar beschikbare receptenboek was wenselijk geweest. Idem over drukregelaar voor fruit.
Pluspunten
Vriendelijke contact
Pluspunten
Er was vertraging met het verwerken van de betaling, waardoor d'r beloofde leertijd niet werd behaald. Dit werd echter op fantastische wijze gecompenseerd
Pluspunten
Goede communicatie! Ook toen PostNL het liet afweten krijgen daar bericht over, dat vind ik echt een perfecte communicatie. Een dag later werd het pakket idd netjes thuis bezorgd.
Pluspunten
Telefonisch zeer goed bereikbaar, had wat problemen met m'n slowjuicer, maar dat is zeer goed opgelost! Ik shop veel online maar deze service kom je jammergenoeg niet veel tegen. Top
VerbeterpuntenEcht helemaal geen verbeterpunten, tip is misschien een app met recepten speciaal voor klanten die slowjuicer hebben gekocht.
Pluspunten
Super snelle levering! Maandag besteld, dinsdag geleverd (Nederland - Belgie) Vlotte en correcte telefonische info
Pluspunten
Persoonlijke aandacht en service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Korte duidelijke en eerlijke beschrijving van de slowjuicer. Het geleverde product voldoet uitstekend.
VerbeterpuntenEen Nederlands en meer uitgebreid receptenboekje. de recepten onderverdelen naar " behoefte - categorien" : energie, ontspanning, goed voor die of die aandoening (ter ondersteuning en dus niet vervanging van medicatie), goed voor senioren, junioren , de groep daartussen. Deze categorien weer onderverdelen in eenvoudig, iets uitgebreider, uitgebreid. Inmiddels heb ik het Versapers receptenboekje gekocht, wat een prima start is: in Nederlands, functie staat erbij, bv goed voor de lever, etc. Vitamines worden genoemd.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM