Pluspunten
degelijk apparaat
Verbeterpuntentoch weer lastiger schoon te maken dan je vanaf het reclame filmpje zou vermoeden. Geen dadels malen geeft nauwelijks sap en de boel verstopt geweldig.
Pluspunten
Zo net voor de feestdagen relatief vlotte levering. Spulen goed verpakt en onbeschadigd. Product voldoet prima aan verwachtingen. Jaar extra garantie.
Pluspunten
snelle (zeer snel) levering
Pluspunten
Snelle reactie voor een vervangend product omdat mijn voorkeur niet beschikbaar was.
VerbeterpuntenGeen. Goede afhandeling snelle service. Dag later in huis!
Pluspunten
ik vond zeer attent dat U opmerkt binnen enkele minuten dat ik een dubbel bestelling had gedaan.dank ervoor ook dat de bestelling binnen twee dagen er was
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Verbeterpuntenheb ik eingenlijk niet, jullie zijn gewoon goed bezig.
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde boek. Makkelijke en overzichtelijke site. Veel informatie.
Pluspunten
Makkelijk betalen, supersnelle levering. De juicer zat goed verpakt in een stevige doos. Mooie aanbieding voor een beginnende juicer.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Geweldige service en snelle levering. Bovendien een top apparaat met heerlijke resultaten.
Pluspunten
Vlekkeloos proces van bestelling tot levering.
Pluspunten
De bezorging was heel erg snel, al de volgende ochtend. Echter bleek ik niet de matstone advanced te hebben gekregen, maar de matstone standaard. Na telefonisch is dit heel snel en prettig opgelost.
VerbeterpuntenIk heb een bon gekregen voor € 20 ivm maalijden pakket (Hello Fresh). Maar dan is het wel de bedoeling dat je voor een nogal hoger bedrag afneemt. De korting is alleen leuk als je dat toch al van plan was, die voorwaarde doet de korting teniet, en dat is jammer.
Pluspunten
Informatieve website, betrouwbaar, snelle levering, degelijk verpakt. Top!
Pluspunten
stelde een vraag via telefoon en werd gelijk uitgezocht en terug gemaild
op website aangeven dat een artikel niet voorradig is!
Pluspunten
Snelle levering, en prima handleiding Over betrouwbaarheid, garantie en nazorg kun je nog niet veel zeggen na 2x gebruik ziet er wel allemaal degelijk uit.
VerbeterpuntenGeen
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.