Pluspunten
Snelle levering. Toen het artikel niet voorradig bleek,werden er twee mogelijkheden aangeboden.
Pluspunten
Er werd direct gehandeld toen er op de site iets niet meer op aanwezig was. Terwijl ik belde werd dit gelijk aangepast en kon ik mijn bestelling toch compleet maken.
Graag Nederlandse documentatie leveren =toegankelijker voor Nederlandstalige klanten
Pluspunten
Ontzettend aardige jongens. Ik had de verkeerde keus gemaakt en toch mocht ik het gebruikte apparaat omruilen! Dat is zeer coulant. Dus geweldige service!
VerbeterpuntenDe Slowjuice expert via de telefoon gaf verkeerde informatie. Op basis daarvan koos ik het verkeerde apparaat. Het is logisch en verstandig zom alle medewerkers op één lijn te krijgen qua informatie over de apparaten.
Pluspunten
Duidelijke leveringsvoorwaarden en een zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer bereikbare en behulpzame klantenservice.
VerbeterpuntenInformatie checken die jullie zelf bij de producten plaatsen. Zo kwam ik bij de vergelijking van 3 types Hurom uit op 3 verschillende beoordelingen van Slowjuice in verband met het juicen van tarwegras. Op de klantenservice wisten ze me dan weer te vertellen dat er eigenlijk tussen de 3 types geen wezenlijk verschil was en het enkel over het materiaal van de machine ging en dat ze alledrie niet heel erg geschikt waren voor dit soort sap, zonder enig verschil tussen de 3. Aangezien ik mij bij mijn aankoop wel verlaat op de technische fiches die ik vind op de website, vond ik dat wel niet zo best. Je kan niet schrijven dat 1 machine matig werkt op dit vlak, de andere goed en de derde heel goed, als ik dan achteraf verneem dat ze alledrie net hetzelfde doen en eigenlijk alledrie niet heel geschikt zijn. Gelukkig wel gecompenseerd door een behulpzame en goede klantenservice met bekwame mensen die je veel over de machines kunnen vertellen.
Pluspunten
We hebben ons georienteerd via de site, die heel behulpzaam is. Daarna zijn we op een demodag geweest waarbij je nog meer informatie krijgt en ook kan zien hoe het werkt. Een uitstekende combinatie tussen webbased en fysiek! Er is veel kennis aanwezig en ze geven goede tips. De afweging laten ze uiteindelijk wel bij jezelf, wat prettig is.
VerbeterpuntenZe promoten voornamelijk twee merken, de overige zijn niet echt gepromoot. Op zich prima, maar het verschil en de overeenkomsten op de site worden real-life niet getoond.
Pluspunten
Goed werkend bedrijf. Met snelheid en betrouwbaarheid.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mogelijkheid zelf slowjuicers uit te proberen op zaterdag. Vriendelijk personeel en goede service.
Organiseer workshops over voeding
Pluspunten
Zelden heb ik zo'n goede service meegemaakt. Eigenlijk zou ik een 10willen geven maar dan vindt de lezer mij waarschijnlijk niet geloofwaardig. Ik werd direct geholpen, had de volgende dag het product in huis (hoewel ik niet eens de doelgroep van het bedrijf ben)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid reactie op vragen per email.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact gehad voor advies over de verschillende slowjuicers. Naar aanleiding hiervan een keuze gemaakt en product was de volgende dag geleverd. Erg blij met alles!
Pluspunten
Keus en advies. Demo dag waarop korting is en product probereb
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en correcte levering
VerbeterpuntenDe beloofde mail met link kwam er niet
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter
Pluspunten
Snelle reactie van Jelle, fijn aanbod en daarom ook dit dure apparaat bij jullie gekocht.
Pluspunten
Snelle en goede reactie op een geconstateerde fout in de voorraad. Een product was besteld, maar bleek niet op voorraad. Ik werd gebeld en samen is een nieuw en beter product met korting uitgezocht
Pluspunten
Mooi en duidelijke zit, goede uitleg over de producten
Verbeterpunten?
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.