bmoet beter vermeld worden. estelde iets bij Slow juice en kreeg een e mail van een ander bedrijf.
Pluspunten
doen wat ze beloven, hebben een goede service (ook bij problemen!) en leveren snel. prijs is ook altijd goed, zo niet de laagste.
Pluspunten
Heel aangename ontvangst. Alle onze vragen werden direct beantwoord, dus de persoon wist perfect met wat ze bezig is. Perfect.
VerbeterpuntenGeen idee. Ons contact met de firma was kort, maar correct.
Pluspunten
goede producten
Verbeterpuntenhet verzendingsproces versnellen
Pluspunten
VerbeterpuntenBoekje wat er bij zit graag in onze eigen taa!
Pluspunten
A small part of my juicer broke. Less than 24h after sending an email I was juicing again! Incredible customer service! I was in contact, via email, with an exceptionally friendly person called Jelle who was kind enough to praise my dutch skills. I am quite insecure when writing in dutch and those positive comments made my day! (and the day after!)
VerbeterpuntenI would highly recommend your company without changing a thing!
Pluspunten
goede presentatie in Naarden
Verbeterpuntennu nog geen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede service bij kapot gaan van een onderdeel.
Pluspunten
proffesioneel advies en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Vriendelijke en snelle bediening
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenMisschien een 'hulp' bij het kiezen van een model?
Pluspunten
Ruime leuze, goede informatie over de producten,
VerbeterpuntenVia mail vragen gesteld, zeer summier geantwoord bijna niet tot aanschaf over gegaan hierdoor wilde bij fonq bestellen echter was daar niet op voorraad. Had graag gezien dat op dezelfde dag nog verstuurd zou zijn.
Pluspunten
Betalen met paypal is fijn. Snelle verzending ook,
VerbeterpuntenIk had graag met bitcoin betaald, maar dit is nog niet mogelijk. Dit zou voor mij een super pré zijn en zeker vaker bestellen!
Pluspunten
de producten zijn betrouwbaar de prijzen zijn correct
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles op voorraad
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid mag zeer zeker verbeterd worden. De oudere dame is nogal uit de hoogte
1) Handleidingen mag aangepast: folder stelt dat product adaptor behoeft naar 220V en apparaat zelf blijkt al te zijn geadapteerd. Schept verwarring. 2) Bedrijf differentieert niet producten om keuze voor klant te vergemakkelijken. Alle types worden aangeboden. Wat weet ik nou? Jullie weten het. Help de klant keuze maken.
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.