Pluspunten
snelle levering en goed materiaal
Pluspunten
Zeer snelle verzending. Prima materiaal.
Pluspunten
Goeden service
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenIs de rekening voldoende als garantiebewijs ?
Pluspunten
Aardige en betrouwbaar overkomende verkoper. Vriendelijk en behulpzaam. Nazorg goed. Fijn dat we geen garantiebewijs hoeven te overhandigen, maar dat alle gegevens in jullie digitale bestand staan.
VerbeterpuntenBij een bezoek van dit bedrijf wist de verkoper van een bijproduct echt niets te vertellen. Er is een Engelstalige handleiding en thuis moet je alles zelf uitzoeken en ervaren. Dat vond ik jammer. Ervaring en nieuwsgierigheid naar alle te verkopen producten lijkt me goed voor de verkoop.
Pluspunten
Verbeterpuntenbezorgkosten zijn hoog,zou het graag ergens kunnen ophalen. Op de foto leek het artikel veel groter
Pluspunten
Snelle service, prima apparaat!
Verbeterpunten(Nog) geen
Pluspunten
Snelle levering!!!
Verbeterpuntenkan geen verbeterpunt aangeven, gezien het bedrijf aan de verwachtingen voldoet.
Nee
Pluspunten
De producten waren zorgvuldig verpakt en verzonden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven...
Pluspunten
Leuke ontvangst op zaterdag in Naarden. Ik heb het product gevonden via internet en afgehaald in Naarden.
Pluspunten
Mochten diverse aparaten testen, ook die niet klaarstonden, om elke twijfel weg te nemen alvorens over te gaan tot een aankoop.
Pluspunten
goed bereikbaar en grote assortiment
Pluspunten
binnen een (werk)dag response op email, en snelle levering
Pluspunten
Demodag was informatief en fijn dat je dan ook nog eens korting krijgt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldige verzending en breed assortiment,
Verbeterpuntenproducten die wel leverbaar staan niet op site zodat je er later achter komt dat wel in huis is en dan twee keer porto kosten kwijt bent
Pluspunten
Betrouwbaar en klantgericht
Pluspunten
Fysieke winkel waar product werd gedemonstreerd. Hierdoor uiteindelijk met ander type (goedkoper) de winkel verlaten. Prima advies !!
Pluspunten
We hebben heel veel gehad aan de demodag van de slowjuicers. Veel informatie, waardoor we de beste koop voor ons konden vaststellen.
VerbeterpuntenGa zo door, vooral met de demodagen!
Pluspunten
Snelle levering en prima service!!!
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.