Laagste prijs garantie wordt netjes nagevolgd

Op een andere site een goedkopere slowjuicer gezien en heb netjes na contact een lagere prijs gekregen waardoor ze aan deze voorwaarden voldoen. Slowjuicer de volgende dag in huis gekregen.

SUPER

zeer goede aankoop snel maakt weinig lawaai dit had ik al veel langer moeten aankopen

Snelle levering van producten zoals ze werden voorgesteld, bedankt.

Snelle levering van producten zoals ze werden voorgesteld, bedankt

Alles perfect

Heel vlot

Gemakkelijk besteld, de dag erna geleverd. Niets op aan te merken.

Geweldig toestel

Compact toestel. Makkelijk in en uit elkaar te nemen en erg makkelijk te reinigen. Zelf gebruik ik het momenteel om seldersap te maken en dit gaat heel goed. Erg tevreden!

Handig

Vooral het onderhoud / de afwas was belangrijk voor me. En dat valt super goed mee. Geen plastieken dingetjes die kunnen afbreken ofzo. En de sapjes zijn super lekker!

Fijne machine!

De levering was vlot en de Rhino slowjuicer is een prachtige machine die doet wat er beloofd wordt. Enige waar ik nog op zoek naar ben is meer instructie(video’s) om te snappen wanneer je welke onderdelen gebruikt.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima machine

Goede kwaliteit machine, snelle levering!

Extreem snelle levering!

Ik kan iedereen Slowjuice.nl aanraden. Zeer duidelijke omschrijving van product en extreem snelle levering. Doet wat het belooft!!

Snelle levering, en het product voldeed aan mijn verwachting.

Perfect !

Produit génial ! Même avec les légumes fibreux…nettoyage simple. Bref exactement ce que j’attendais.

Snel geleverd.

Top machine

Snelle levering en zeer tevreden met m’n slow juicer

Tevreden met het resultaat

Niet het goedkoopste toestel (H400), maar kwaliteit heeft nu eenmaal een prijskaartje. Het toestel op zich voldoet zeer zeker aan mijn verwachtingen m.a.w. de eenvoud zelf, zeer lekkere sappen, en voor mij het belangrijkste "snelle en simpele cleaning (binnen de minuut)". Het doel is dus bereikt: dagelijkse een extra portie vitaminen zonder al te veel tijd- en waterverspilling.

Slowjuice & Quick drink.

Het is werkelijk een fantastisch en kwalitatief apparaat! Zeer goed verpakt en snel geleverd. Het enige dat ontbreekt is het kunststof bakje voor de pulp. Maar de slowjuicer zelf en alle accessoires zijn perfect. Zou wel adviseren om een goed recepten boek te raadplegen. Er is zoveel te juicen en zoveel combinaties maar te veel juice is ook niet goed en sommige juices zijn niet bevorderlijk bij bepaalde aandoeningen. Dus een goed recepten boek met alle tips van Facebook maakt de slowjuicer tot jouw beste hulp voor én een gezond(er) leven en kan zeker gezondheidsproblemen voorkomen en oplossen! Maar met beleid en verstandig gebruik.

Perfect product and super fast delivery!

I ordered a friday at 6pm and got a delivery the next monday evening. Super slow juicer as expected and a very good tracking website for the delivery. Could not ask for better service

geweldig!

Goede info vanuit de medewerkster i.v.m. de keuze voor welke slowjuicer voor mijn gebruik geschikt zou zijn en ook heel lief een kortingscode gekregen. En ze doen wat ze beloven: Voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis en juicen maar!! Geweldig apparaat (Kuvings Auto 10S) die nu al zijn geld waard is. Ik ben fan!

Besteld, volgende dag in huis. Geweldig!!!

Zie boven

Snelle levering, netjes verpakt, vriendelijk maar het belangrijkste een heel goed product!

Ik had een verkeerde levering gekregen maar dit werd dezelfde nog in orde gemaakt. Het verkeerde product mocht ik, voor het ongemak, houden. Wat een goede service!!

zeer tevreden

snelle service, vlotte communicatie.

Top product

Ik heb onlangs Kuvings AUTO10S slowjuicer aangeschaft en ben ontzettend tevreden over zowel het product als de klantenservice. De juicer is krachtig, stil en perst écht veel sap uit groenten en fruit. De kwaliteit van het sap is top – helder, zonder veel schuim, en je proeft echt het verschil met een gewone sapcentrifuge en andere slowjuicer. Ook het schoonmaken valt heel goed mee: onderdelen zijn makkelijk los te halen en af te spoelen. Wat mij echt positief verraste was de klantenservice. Ik had een vraag over een product en kreeg binnen een uur een vriendelijk, duidelijk antwoord via e-mail. Levering was snel en netjes verpakt. Al met al: een topaankoop! Ik zou Kuvings AUTO10S slowjuicer en het merk zeker aanraden aan iedereen die gezond wil leven en goed geholpen wil worden.

Ouderwets goed!

De handmatige juicer is top en gemakkelijk in gebruik.

Kobaltstraat 2 A

1411 AM Naarden