Fantastisch apparaat. Elke dag in gebruik.

We blijven gezond met al die heerlijke sapjes. Absoluut een aanrader.

Super snelle levering met goede communicatie

Goed product, goed verpakt, helaas geen recepten erbij

Goed product, helaas geen recepten erbij

Snelle service, goed product

Snel bezorgd, goed product!

Kwam in mooie doos. Ziet er goed uit. Werkt goed. Lekkere sapjes! Alles is van goede kwaliteit.

Eenvoudig te gebruiken, heerlijk sap

Sinds een aantal dagen hebben we de slowjuicer Rhino van Byzoo in gebruik. Het product geeft heerlijk sap en is eenvoudig in gebruik. Direct na gebruik schoonmaken is geen probleem, want dat is ook zo gebeurd. Het is echt veel makkelijker om veel groenten te eten. Zelfs de kinderen (10 en 12 jaar) zijn groot fan, vooral het zelf maken van appelsap en vruchtenijs. Ik kan het product zeker aanbevelen.

Slowjuice is niet slow

Ben bij toeval op deze side terecht gekomen, en heb hier geen spijt van. Machine die wij wilde hebben was niet op voorraad, toen is de firma met een alternatieve model gekomen maar met de zelfde specificatie van ons model. Deze is gekomen de dag erna helemaal top geregeld . Zijn er erg blij mee en helemaal met het advies die wij kregen. Bedankt

Élite 5050

Livraison rapide, juste prix , merci

Supersnelle levering!

Mijn bestelling was vrijdag geplaatst. Zaterdag had ik het al in huis!

Snelle levering en prima service.

Dit keer een kiemkarretje voor het kiemen van tarwegras gekocht. De Angel Juicer doet het al een hele tijd super goed.

search, find, pay & recieve

Nothing to improve.

Goede en snelle levering

een positieve ontdekkingstocht

Sinds ik een week geleden de slowjuicer in ontvangst heb genomen heb ik dagelijks genoten van een glas levend sap van verschillende groenten. De andere functies heb ik nog niet geprobeerd, mijn interesse zat vooral in het sap van de groentes. Ik verbeeld me dat ik meer energie begin te krijgen na een week. De aandacht die ik besteed aan mezelf, mijn gezondheid, het voorbereiden, zelfs het schoonmaken vind ik fijn om te doen, maakt me rustig en tevreden.

prima!

Ik koop hier al jaren mijn tarwegraszaad, dik tevreden!

Perfect, goede en snelle service!

Perfecte en snelle bezorging!

Efficient & goede kwaliteit

Werd snel geleverd en kwaliteit is erg goed!

Uitstekend!

Snelle verzending en heel blij met mijn slowjuicer.

Goede klantenservice

Na het plaatsen van mijn bestelling, bleek één van de producten niet op voorraad te zijn. De klantenservice stuurde mij direct een mailtje met een keuze uit een aantal vervangende producten, heel fijn! Mijn bestelling daarna ook snel bezorgd. Ik ben heel tevreden!

teleurstellend

De gekochte glazen smoothie flessen, zal ik omgaand retourneren. Of ze gaan stuk in de vriezer, (vriezer proof garantie) en de ijzeren huls zit los en draait door op de rubberen dop, gaat dus helemaal niet open. Echt zeer vervelend voor 250,- flesjes gekocht om smoothies in te doen, merknaam BYZOO. Ik zal hier ook nog officieel een klacht indienen, en de flesjes retourneren.

Zeer snelle levering. Perfect verpakt, zeer robuust en degelijk. Handleiding is alleen in het engels, maar met de plaatsjes erbij kan het absoluut niet onduidelijk zijn. Zeer tevreden dus!

Heb de Slowstar op Facebook meerdere malen aangeraden en link van slowjuice.nl gedeeld

Fantastisch sap

Dankzij Pol van jullie video die haarfijn uitlegde hoe de angel werkt, ben ik(voedingsconsulente) overgegaan tot de aankoop.Dankuwel Pol voor de degelijke uitleg. Tijdens mijn sapvastenkuur van de groene dag heb ik leren omgaan met de angel en het lukt mij zeer goed om heerlijke groente-fruitsappen samen te stellen. Het is een plezier om er mee te werken. Dagelijks ga ik er gebruik van maken want ik drink elke dag 'smorgens een sapje van 400 ml. De pulp is zeer droog in vergelijking met mijn vorige sapcentrifuge, waardoor ik mijn sapverlies heb. Mensen die geïnteresseerd zijn in een angel mogen altijd komen kijken hoe de angel werkt. Mvg, Mieke Verschuere

Nette levering

Levering van mijn slowjuicer was keurig verzorgd. Blij mee!

Komt afspraken niet na.

Na fout op fout levertijd 11 dagen ipv 2.

• Would you recommend us? No

Heb ik hem al 2 weken en ben ik super blij

Een min punt voor te klein in voer

Kobaltstraat 2 A

1411 AM Naarden