UITSTEKEND!

Snelle levering en hele mooie schoenen ik ben er blij Mee

snelle levering, keurig verpakt, product voldoet aan de verwachting

Mooie schoenen, snelle levering en passen perfect, mooie kwaliteit ook!

Supersnel en correct!

Al de volgende dag mijn prachtige Ambitious sneakers in huis. Prachtige schoenen, geleverd door Munnichs die de belofte waarmaakt. Ik zou zeggen: tot de volgende keer!

Snelle levering .

Ik heb al vaker besteld . Altijd goed

Uitstekende service

Helaas bleken de bestelde schoenen toch niet naar mijn smaak te zijn. Maar dat doet niks af aan de uitstekende service van Munnich. Artikelen retourgestuurd, mail met bevestiging ontvangen en gehele bedrag weer netjes ontvangen. Veel dank!!

Erg jammer

Sneakers in de webshop gekocht en betaald, maar kreeg de volgende dag een mailtje dat ivm met kwaliteitscontrole de schoenen niet goed genoeg bleken voor de verkoop. Had dat dan vtv voren gecontroleerd.

Mooie sneakers

Munnichs had deze schoenen in mijn winkelmandje bewaard. Ik ben er heel blij mee. Kwalitatief goede en mooie sneakers. Ze lopen heerlijk en kunnen bij veel outfits gedragen worden. Stevig verpakt. Snelle levering.

Onbekend

Vrijdag besteld, nog niets ontvangen

Ik had schoenen besteld in de sale, maar kreeg snel bericht, dat bij kwaliteitscontrole bleek dat ze niet voldeden. Het geld was al teruggestort. Netjes en snel gecommuniceerd.

Altijd een vriendelijke ontvangst!

Behulpzaam en Gabor zit altijd fabuleus!

Schoenen besteld die vervolgens geannuleerd worden

Schoenen besteld die daarna geannuleerd worden. En dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Daarbij betaal je wel al en kun je vervolgens een aantal dagen op je geld wachten. Echt zo slecht!!

Goede aankoop.

Mooie schoenen voor een scherpe prijs.

prima service

prima service en mooie prijs

Snelle en correcte bezorging van de bestelling.

Schoenen zijn netjes verpakt en voorzien van een factuur. Daarnaast een duidelijke omschrijving van de eventuele retourzending. Kwalitatieve goede schoenen met een interessante seizoenskorting.

Fijn jullie ontdekt te hebben!

Het bestellen en bezorgen ging perfect. Tevreden met aankoop. Raad zeker website aan!

Prima service Goed product Maakt mij blij

correcte en vlugge levering

Goed geregeld. Netjes afgelevrrd op tijd.

Super op alle gebieden: Klantgericht, snel, goed!

Snel geleverd en zitten prima. Bestel zeker nog eens

Snelle service, goede prijs, mooi product

Professionele website en mooi aanbod.

De levering netjes op tijd je word goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vind en dat klopt helemaal.

Snel

Snelle en goede service.

Vlotte en goede levering. Zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen.

Goede kwaliteit prijsverhouding

Varkensmarkt 8