Snelle levering, gloednieuwe schoenen, prima verpakking.

Fijne schoenen, prima bezorging!

Ik had al eerder besteld en nu zelfs 2 paar tegelijk! Ben helemaal blij, heb 2 paar fijne Gabor schoenen, altijd verzekerd van een prettige pasvorm en de bezorging verloopt snel en transparant.

Snelle, goede , heldere service.

Mijn bestelling kon ik goed volgen , was snel, en keurig verpakt. Goede communicatie.

Snelle service!

Snelle service en de schoenen zitten als gegoten.

Snel geregeld, snel geleverd

Prima bedrijf

Balen dat retourkosten betaald moeten worden.

Wat n enorme teleurstelling dat de retourkosten betaald moeten worden.

Snelle verzending, vlotte afhandeling

Hier mijn sneakers gekocht, het bestelproces verliep snel en soepel, ik werd keurig op de hoogte gehouden vh verzendproces en de schoenen op de beloofde dag in huis. Complimenten.

Zonder omwegen

Goed.

Top en kom zeker terug

Top en kom zeker terug

Goed personeel(online/fysiek)

Prima service, product was helaas niet naar wens en was licht beschadigd. Netjes op tijd geld terug na retour afgeleverd op locatie.

Niet zo blij met annulering van mijn aankoop

In jullie etalage had ik mooie sneakers gezien maar omdat ik haast had had ik geen tijd om de winkel te bezoeken. Later heb ik de schoenen alsnog op internet gevonden, besteld en betaald. Enkele dagen later kreeg ik echter het vervelende bericht dat mijn maat toch niet leverbaar bleek wegens kleurverschil en beschadiging. Erg vervelend voor mij, maar ik kreeg hierover een zeer nette mail met excuses en het betaalde bedrag stond zeer snel teruggeboekt op mijn rekening. Jammer voor mij maar toch zeer netjes dat niet zondermeer geleverd wordt,!

Spullen mooi verzorgd

Super kan niet beter

Super snelle levering gewoon top

Snelle (Re-)actie op klacht

Links was 37 en rechts 39 in 1 doos. Na een mailtje kreeg ik spoedig reactie. Ik kon dit paar terugsturen en ontving snel het gewenste paar.

Zeer netjes en kwaliteit

Ben zeer tevreden met de prachtige schoenen

Kwam zaak binnen was een fijne ontvangst en voelde me vertrouwd

Had verkeerde maat online besteld , ben gaan ruilen in Weert , maar maat 4 1/5 was uitverkocht. Kreeg meteen het bedrag terug gestort. Dat vond ik klasse !!!!

Heeft schoenen op de website staan die niet aan hun eigen normen voldoen waardoor ze niet leveren

Schoenen besteld, echter bij controle kwamen deze niet door hun kwaliteitseisen heen. Alles geannuleerd en geld terug. Dat lijkt allemaal goed geregeld maar eigenlijk moet je de schoenen vooraf keuren voordat u ze te koop aanbiedt. Dat voorkomt teleurstellingen en negatieve ervaring

Goede en snelle levering!

Mooie schoenen, voor de eerste keer bij Munnichs gekocht. Ik ga hier vaker bestellen in de toekomst.

Bestelling was op tijd.

geweldig product en supersnelle levering

heel goed

Het artikel is goed aangekomen.Enkel een min punt,bij bestelling krijg je geen melding van aankoop.Bij de meeste digitale aankopen krijg je via sms of e-mail een bevestiging van je aankoop waardoor je weet dat de aankoop gelukt is,hier niet moet je wachten tot je bericht krijgt van verzending.En om altijd te gaan kijken naar je account dat doe je ook niet.Dit kan veel eenvoudiger. Mvg Mv Hermans

Correcte afhandeling

Mooi paar sneakers besteld. Duidelijk omschreven met maten tabel. Netjes afgeleverd door post NL Gebruiksvriendelijke website winkel .

nog niet ontvangen

ik weet het nog niet, ik heb nog niets ontvangen......

uitstekend

zeer goed

Mooie kwaliteit en collectie!

Goed geholpen in de winkel, helaas was mijn maat daar niet op voorraad en daarom online besteld. Mooie kwaliteit schoenen en origineel design! Munnichs heeft net een andere collectie die je niet overal ziet. Ik ben fan!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond