Goed geholpen. Klantgericht en vriendelijk

Ik heb wel geen mailtje gekregen met datum en tijdstip van levering

Goede service en snel reply

Ik had een tas gekocht voor € 94,95. Een week erna was die in de sale voor €59! Ik had hierover een mail gestuurd en krijg het verschil terug betaald. Dat is nog eens service!

Geweldige service!

Wat een geweldige service bij Munnichs, zowel in de winkel als online. In de winkel in Maastricht nemen ze altijd de tijd voor je waardoor je zelden de deur uitgaat zonder iets te kopen. Of het nou om een paar schoenen gaat of om een handtas, ze helpen iedere keer met een glimlach op hun gezicht. Vorige week voor het eerst een online bestelling gedaan, ook hier super tevreden over. De laarzen die ik gekocht heb gingen een dag later in promotie. Zonder ergens naar te vragen kreeg ik een mailtje (nog voordat de laarzen geleverd waren) dat de extra korting nog verrekend zou worden, en niet veel later bleek het verschil inderdaad al gestort te zijn. Al met al dus alleen maar positieve ervaringen!!

Kwaliteitsvolle schoenen voor een mooie prijs! Zeer snel geleverd naar België.

Fantastisch, zelden zo blij met schoenen in mijn maat 42,5 ! Perfecte service, snelle bezorging!! Chapeau v Munnichs!

Schoenen waren na bestelling in promotie gekomen. Jullie hebben de vermindering zelf terug gestort. Top service

Zeer tevreden,

Top service!

Goed geregeld

Geen schoenen gehad Ivbm beschadigd. Snel het geld weer terug ontvangen.

Super service!

Schoenen besteld via hun site. De volgende dag al binnen! Super service!!

Zeer tevreden over mijn bestelling, mooi product en goed verpakt.

Snelle levering. Goed contact, snelle terugbetaling (maat was niet goed, maar hadden de juiste maat niet meer op voorraad)

Snel en in orde.

Goede ervaring, snelle levering.

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en goed product.

Alles perfekt doorgelopen

en vlotte verzending

Schoenen uiteindelijk niet beschikbaar

Schoenen werden besteld en betaald. Even later kregen we een mail dat de schoenen toch niet beschikbaar waren. De terugbetaling gebeurde correct, maar toch jammer dat items te koop staan en dan uiteindelijk toch niet. Verloren tijd.

Topservice

Snelle, correcte en vriendelijke afhandeling

Snelle levering, mooie schoenen.

Handige site, goede service, mooie producten.

Een professionele aanpak!

De firma Munnich is professioneel. Ze hebben mijn bestelde laarzen niet afgestuurd omdat er kleurverschil Zat in de laarzen.

Perfecte en snelle levering

Snelle en perfecte levering

super

Fijne producten, snelle levering

Ik kreeg mijn bestelling erg snel toegestuurd en heb het snel ontvangen. Het waren fijne goede producten.

Schoenen volgens afspraak optijd geleverd

Goed en snel

Ik heb de laarzen nog niet ontvangen

Nog steeds niets vernomen zouden nu toch al verstuurd moeten zijn!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond