Goed en snel geleverd

Goede aflevering en communicatie

Veel te hoge retourkosten!!

Helemaal blij met de aanbieding van mijn slippers, maar helaas te klein!! Retourkosten €7,95!! Niet normaal!!! Ik had al €4,95 verzendkosten betaald… dat is totaal bijna €13,00 kwijt en geen slippers!!! Echt balen!! Het weerhoudt mij ervan om nogmaals schoenen bij Munnichs Shoes te bestellen! Wat een teleurstelling!

Waardevolle schoenen voor een eerlijke prijs

Ik kocht degelijke schoenen die door de solden niet te duur waren en kreeg een goede service. 2 dagen na bestellen ontving ik de schoendoos jn een stevige plastic zak. In de doos vond ik mijn rekening en een nieuwe zak voor het terugsturen indien de schoenen niet pasten.

Uitstekend product!

Fantastische sandalen gekocht, was super snel geleverd. Goede service.

Leuke schoenen, maar waren helaas te strak . Snelle terugbetaling !

Zeer goed geholpen, ruilen geen probleem. Schoenmaat niet op voorraad maar deze worden nu thuis bezorgd. Super!

Behulpzaam en oog voor detail

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit

Schoenen besteld

Was heel snelle levering en heel fijn was dat ze ook snel geregeld was als 1 artikel er niet was gewoon schoon geld terug gestort top gedaan zal zeker nog bij jullie bestellen

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snelle levering.

Ben super tevreden er wordt gedaan wat er wordt gezegd super snelle levering daar hou ik van ik ben een zeer tevreden klant

Super snelle correcte levering . Kwaliteit wat ik er van verwacht had. Ga zo door. Groetjes Lucie

Prima en zeer vriendelijke en behulpzame dame bij de klantenservice

Ik had 2 paar schoenen besteld en ontving maar paar. Ik belde klantenservice en bleek dat de schoenen van twee verschillende filialen kwamen en 1 paar was afgegeven bij een post nl punt waar ik geen bericht van had ontvangen. Werd keurig en snel afgehandeld, zoals beloofd kreeg ik direct een bevestigingsmail hierover. Prima service dus! Geen wachttijd aan de telefoon en iemand die klantvriendelijk meedenkt en handelt. Kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen. Ik kom terug! M vr gr Laine Redert

Top bedrijf

Top bedrijf goede prijzen snelle zending

Goede service,niet goed, binnen een paar dagen geld terug gestort.Super.

Mooie winkel met Top service

Zeer goed geholpen door de dames in de winkel in Sittard en een Geweldige service verleend . Waar zie je dat nog tegenwoordig, Nou hier !! Bedankt !!! Top winkel.

Fantastische collectie en professionele online winkel.

Aankopen doen online bij Munnichs is prettig. Fantastische collectie en goede communicatie over de aankoop.

Snelle en goede service.

Tevreden

Ik ben tevreden

Prima webshop met goede producten en mooie aanbiedingen.

Op zoek naar een paar sneakers kwam ik bij Munnichs terecht. Daar vond ik mooie schoenen van een goed merk tegen een prima aanbiedingsprijs. De dag na de bestelling had ik ze al in huis. Conclusie: een prima ervaring met dit bedrijf.

Goede ervaring ng

Aardige en kundige verkopers

Snel, correct

Snel, correct

telefonisch zeer goed geholpen

in de winkel ook goed geholpen

Echt waar echt goed.

Online bestelling erg netjes verpakt met zelfs verpakking voor eventuele retourzending. Nog niet eerder zo ontvangen. Maar de gymp is helemaal goed dus retour is niet nodig.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond