Op tijd geleverd

Mijn slippers van Vionic werden snel geleverd en lopen heerlijk. Al vaker iets bij hun besteld en altijd tevreden.

Zeer tevreden!

Diezelfde week dezelfde schoenen gekocht maar dan in het zwart. De licht hadden ze toe niet in de winkel in mijn maat dus online besteld en bij de winkel afgehaald.

Snelle levering en goed klantenservice na retour

Snelle levering en nadat we een probleem hadden met de retourzending, hebben ze ons direct een passende oplossing aangeboden. Die goede klantenservice, ook na verkoop, stellen we erg op prijs.

Snelle levering juiste produkt!

De schoen die ik zocht, binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt en alles bijgevoegd voor eventuele retourzending. Zeer tevreden!

Keurig verpakt en snelle service

Goede en snelle service

Door de goede en snelle service was mijn outfit in een keer compleet.

Snelle verzending, goede service

Eenvoudig te bestellen en zeer snelle verzending. Prima verpakking en ģegevens voor eventuele retourzending!

Als ik vragen heb worden ze snel beantwoord

Sneller service

Jullie komen je beloftes na, snelle service, ik ben er blij mee.

Alles klopt

Snel

Snelle levering. Niet te dure schoenen.

Op tijd en netjes geleverd

altijd top

kwaliteit en correcte afhandeling

Voor 10 uur schoenen besteld, de volgende dag binnen. Netjes een bon erbij en een nieuwe zak voor het geval je de schoenen wilt terug sturen. Zeker aan te bevelen.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Mijn schoenen werden direct opgestuurd en bezorgd op de genoemde datum. Alles zag er keurig uit. Er zat zelfs een zak bij om ze, indien nodig, terug te sturen

Besteld, dag later binnen, helemaal goed!

Blij gemaakt met dooie mus

Bestelde product kan niet worden geleverd.

Fijne, begrijpelijke site, snel geleverd, top!

Zoals voornoemd, fijne begrijpelijke site en snel geleverd, top!

Netjes en snel aan geleverd met retour bon en zak in een woord super

Het duurt lang

Ik heb mijn schoenen nog niet ontvangen

Klantgericht

Ik had nog niets gekocht, maar info/contact via mail gehad. Vriendelijk en klantgericht. Het maakte dat ik ging bestellen. Ben blij met de aankoop!

Prima service,zoals altijd

Snel geleverd, en omdat de maat toch niet goed was geruild in de Gabor winkel.

Snelle levering en goed verpakt

Makkelijk besteld en snel geleverd. Verpakking was goed en retourbenodigdheden allemaal aanwezig. Top geregeld!

een goede snelle levering

ik heb op jullie site deze schoenen gezien en besteld,en binnen een paar dagen al geleverd.de schoenen waren goed verpakt dus een uitstekende service.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond