Snelle levering, mooie schoenen en kleine maten. Top,!!

Prima service, bestelling was keurig verzorgd.

Er zat zelfs een nieuwe retourzak bij de verpakking, zodat je alles ook weer makkelijk kunt retourneren en de artikelen netjes blijven. Gelukkig paste mijn slippers en hoefde ik de zak niet te gebruiken.

Op vrijdag besteld en op dinsdag gekregen, dat is in deze tijd erg snel! Fijn!

Hallo, Servisch is goed geen opmerkingen levering door post nl (Tweede Levering) was heel slecht ze zetten de pakketje voor de deur en ze gaan weer weg ter wel wij niet thuis waren oplettende buurman zag het pakketje staan die heeft hem mee naar binnen genomen. Daar over ben ik we teleurgesteld op misschien kunnen jullie hier wat aan doen? voor de rest ben ik helemaal tevreden, ook over zandalen top. mvg Fernando

Goed, vriendelijke collega. Direct interactie. .

Goede service en afhandeling vraag. Direct terugkoppeling.

Helemaal goed

Online slippers besteld. Snel geleverd in goede verpakking. Ook voor eventueel retour alles meegeleverd. De vionic slippers waren goed.

helemaal top.

Geen opmerking, goed assortiment en prijzen!

Netje en volgens levering bezorgt

Tevreden

Keurig netjes verpakt en bezorgd

De website beschrijf de schoenen uitstekend, de bestelling werd op tijd geleverd en in perfecte staat

makkelijke website

eenvoudig om keuzes te maken. Makkelijk om af te rekenen

Besteld en op tijd geleverd prima ervaring

Kortaf

Kortaf en niet meedenkend met de klant om tot een eventuele aankoop te komen.

Snelle levering, leuke schoenen.

Zeer tevreden over zowel de schoenen als de snelle levering.

Ben tevreden

Snelle en goed verzorgde levering.

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Ze leveren snel en alles is goed verzorgd. Ook de materialen voor de eventuele retourzending, die voor mij niet nodig was, wordt meegestuurd. Keurig!

Goeie en snelle service

Prachtige schoenen gekocht!

Aan de telefoon mbt snelle levering heel hilpvraag! Op de website beetje lastig dat niet alle kleuren in 1 advertentie staan, je ziet nu lastig of 1 model er in meerdere kleuren is

Zeer compleet en correct verzorgd! Zijn super tevreden!!

Zeer compleet en correct verzorgd! Zijn super tevreden!!

Zoals altijd super snelle levering en prima kwaliteit . Het zijn gewoon toppers.

Alles perfect!

Uitgebreide keuze en zeer vlug geleverd

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Post pakket zou donderdag bezorgd zijn! Echter niet op de ***. Te Hierden! Geen kaartje van uw pakket is daar of wordt later bezorgd kortom ik wacht op mijn bestelling. Met vriendelijke groet *** ***

Goede producten

Mooie schoenen gekocht. Het duurde wat langer inverband met carnaval voordat ik ze had. Maar een mailtje gestuurd gelijk netjes antwoord en waarom het vertraagd was. Ik ben blij met de schoenen.

Fijne webwinkel en ook vriendelijk personeel in de Weerter winkel, mooie collectie!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond