Great shopping experience!

Nice website, good collection, quick delivery

Prima bezorging

Gabor moccasins lopen en zitten fantastisch.

Snelle levering en prachtige leren moccasins van Gabor

Nette levering, schoenen precies als foto. Dik tevreden. Jammer: een extra retourzak plastic toegevoegd, onzin, verspilling, je kunt dezelfde zak gebruiken waar ze in zijn bezorgd.

Prima service, bestelling was keurig verzorgd. Zeer tevreden

Mooi verpakt en snel geleverd.

Heb 2 paar besteld en zaten samen goed verpakt met eventueel retourmogelijkheden. Schoenen waren ook nog helemaal nieuw en niet gepast in de winkel dat is een groot voordeel!!! Helaas 1 paar te groot terug gebracht in de winkel maar zeer netjes afgehandeld door de filiaalmanager Sjoerd.

Altijd waar voor je geld Levering op tijd Prettige leest om op te lopen.

Snelle verzending en levering. Persoonlijk telefoontje

Super zaak

Jaren in Heerlen gewoond en kocht mijn schoenen steeds bij jullie. Nu de site ontdekt en koop in het vervolg weer bij jullie. Schoenen passen nog steeds perfect en zitten als pantoffeltjes.

prima bedrijf

prima kwaliteit

Goede prijs, leuke sneaker en snelle levering!

Snelle levering, mooie schoenen en kleine maten. Top,!!

Prima service, bestelling was keurig verzorgd.

Er zat zelfs een nieuwe retourzak bij de verpakking, zodat je alles ook weer makkelijk kunt retourneren en de artikelen netjes blijven. Gelukkig paste mijn slippers en hoefde ik de zak niet te gebruiken.

Op vrijdag besteld en op dinsdag gekregen, dat is in deze tijd erg snel! Fijn!

Hallo, Servisch is goed geen opmerkingen levering door post nl (Tweede Levering) was heel slecht ze zetten de pakketje voor de deur en ze gaan weer weg ter wel wij niet thuis waren oplettende buurman zag het pakketje staan die heeft hem mee naar binnen genomen. Daar over ben ik we teleurgesteld op misschien kunnen jullie hier wat aan doen? voor de rest ben ik helemaal tevreden, ook over zandalen top. mvg Fernando

Goed, vriendelijke collega. Direct interactie. .

Goede service en afhandeling vraag. Direct terugkoppeling.

Helemaal goed

Online slippers besteld. Snel geleverd in goede verpakking. Ook voor eventueel retour alles meegeleverd. De vionic slippers waren goed.

helemaal top.

Geen opmerking, goed assortiment en prijzen!

Netje en volgens levering bezorgt

Tevreden

Keurig netjes verpakt en bezorgd

De website beschrijf de schoenen uitstekend, de bestelling werd op tijd geleverd en in perfecte staat

makkelijke website

eenvoudig om keuzes te maken. Makkelijk om af te rekenen

Besteld en op tijd geleverd prima ervaring

Kortaf

Kortaf en niet meedenkend met de klant om tot een eventuele aankoop te komen.

Snelle levering, leuke schoenen.

Zeer tevreden over zowel de schoenen als de snelle levering.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond