Kan mijn bestelling niet volgen

Al 5 dagen geleden een tas bestelt maar nog altijd geen mailtje ofzo ontvangen dat mijn pakket verzonden is en kan ze ook nergens volgen wat de status is

Netjes geleverd

Pakket netjes verpakt ontvangen. Pakket was vertraagd door postnl maar ben hier netjes over geïnformeerd door Munnichs Shoes. Top!

Vol verwachting…..

Voor mij is deze winkel/site nieuw…. Mijn ViaVai laarsjes waren hier nog op voorraad, dus ik verwen mezelf… Helaas 1,5 week later nog steeds geen laarsjes…ben ik boos op jullie? Nee…jullie kunnen er ook niks aan doen. PostNL kan “de drukte” niet aan…jullie zijn zeer vriendelijk aan de telefoon. Dus vol verwachting…..ga ik mijn laarsjes ooit krijgen?

Keurige snelle levering

Heel ruim assortiment Gabor schoenen. Duidelijke beschrijving per model. Filtering op website is prettig om juiste schoen te vinden. Snelle keurige levering. Sommige modellen lijken niet/zelden in de sale te komen. De prijs is dan toch een barrière.

Snelle levering volgende

Bestellen en afwikkeling prima voor elkaar.

Ben zeer tevreden over de info vermeld op de website. Assortiment en snelle levering van bestellingen zijn pluspunten. Ga zo door.

Nog niets ontvangen

Schoenen nog niet ontvangen

Zeer snel

Tip top geregeld!

Prima service!

Duidelijke website en snelle levering!

Top snelle service

Snelle service netjes verpakt

Uitstekende service

Goed verpakt, zelfs reserve zak om te retour te sturen.Zeer snelle levering. DOE ZO VERDER, Met mij heb je er een klant bij

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding

Snelle service en goede spullen gekregen.

Snelle reactie op mijn gestelde vragen.

Zorgvuldig, betrouwbaar en snel

Mijn bestelling geplaatst bij Munnichs shoes en de levering en informatievoorziening was prima. Nadat de maat niet juist was, de schoenen teruggestuurd en verzocht voor een grotere maat. Snel geleverd en goede update van het pakket.

Goede service en snelle verzending!

Wat een service!!!

Helaas waren mijn bestelde schoenen te groot. ( Eerder bestelde schoenen van hetzelfde merk pasten wel in die maat). Dus bracht ik mijn schoenen in Roermond in de winkel terug. Perfect hoe de dames het daar afhandelde. Natuurlijk willen ze graag verkopen en deden dus alle moeite om voor mij een ander passend model te vinden. En dat is hen ook gelukt! Coclusie; Munnichs heeft niet alleen een perfecte service via de webshop maar ook in de winkel!! Ik helemaal blij.

Zeer snelle service

Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Communicatie is goed.

Prima geregeld

De schoenen waren snel binnen. En toen ik aangaf dat ik opeens las dat er een aanbieding gekomen was werd het geld dat ik al betaald had de andere dag al terug gestort

Het was een plezier om schoenen te bekijken en uit te zoeken

Fijne site en de bezorging is helemaal ok

Zeer tevreden.

Netjes op tijd

Supersnelle service!

Mijn boots gevonden met een mooie korting :-). ‘s Middags besteld en de volgende morgen al in huis! Superblij met mijn boots!

héél snelle levering en mooie kwaliteit

heel snel geleverd. Bestelling vanuit België vandaag besteld, morgen ontvangen !!! Alles reeds voorzien voor ev. retourzending. Prima kwaliteit en afwerking van de schoenen

erg goed

snelle levering, mooie schoen van viavai

Goede service. Schoenkeuze beperkt

Als liefhebber van Mephisto schoenen zocht ik een winkel internet combinatie bij mij in de buurt. Dat was al heel lastig. Uiteindelijk vond ik Munnichs Eindhoven, maar het model van mijn keuze was niet in alle maten verkrijgbaar, daarom koos ik voor een maat die mij in 40% van de gevallen wel past. Na de bestelling werden de schoenen snel bezorgd, maar bleken te krap. Bij filiaal Eindhoven kreeg ik meteen mijn geld terug gestort

Munnichs altijd goed

Ik heb nog nooit problemen gehad bij Munnichs. Altijd goed, koop er graag mijn schoenen. Snelle levering.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond