Prima bedrijf

Artikel kon niet geleverd worden vanwege beschadiging en is direct geregeld. Geld a la minute teruggestort.

Prima, snelle levering en keurig verpakt. Dik tevreden.

Uitstekend.

Mooie laarzen, goed afgeprijsd

Perfect!

Op de service niets op aan te merken. Ondanks de kerstdrukte zending op tijd ontvangen. Produkt geleverd zoals omschreven. Wel jammer dat in het geval van een retourzending de kosten voor de klant zijn. Zeker bij de aankoop van kleding en schoenen kan dat de klant afschrikken.

Snel en netje verpakt

Was er snel . Netjes verpakt en om terug te sturen ook netje gedaan met extra inpak materiaal.

Uitstekende levering

Goede levering van schoenen..

Uitstekende prijs, redelijk snelle levering

Zeer goede prijs betaald voor mijn laarsjes. Mjus 184351 kuitlaarzen zitten heel goed. Soepel leer. Maandag besteld, vrijdag in huis.

Een uitnodiging krijgen voor een review terwijl de bestelde producten nog niet zijn geleverd.

Een uitnodiging krijgen voor het geven van een review terwijl het bestelde product nog niet geleverd is.

Nog niets ontvangen

Heb na de bestelling te plaatsen een bevestiging ontvangen en dat het door de feestdagen wat langer kan duren. Verder niets vernomen. Zijn mijn 2 paar laarsjes al ingepakt en klaar voor verzending? Geen idee. Nu ik de vraag krijg een beoordeling te plaatsen weet ik niet wat ik ervan miet denken. Misschien even telefonisch contact?

Goede service.

Het zijn mooie schoenen in de uitverkoop.

Snelle levering, topproduct.

Ondanks de drukte rond de feestdagen was mijn product snel binnen. Schoenen van perfecte kwaliteit, netjes verpakt met een extra zak voor evt retour.

Schoenen zijn geweldig, verzending had wat sneller gekund . Zondag besteld vrijdag in huis.

Een snelle goede service!

Mooie schoenen! En snelle levering . In 1 woord geweldig! Ik ben er super blij mee!!

Perfecte afhandeling van de bestelling.

alles volgens afspraak afgehandeld.

Koop weer bij Munnichs!

Zeer goede kwaliteit geleverd, keurig op tijd en goed verpakt. Koop weer bij Munnichs!

Snelle levering van product

Goede ervaring snelle verzending

Snel verstuurt en ontvangen

Heel goed.

Mooie schoenen, zoals op het plaatje. Snelle bezorging in een net pakje.

Perfecte en snelle levering!

Ondanks kerstdrukte toch binnen enkele dagen verzonden.

Zondagavond besteld, met Kerst nieuwe schoenen aan!

Goeie Service

Goeie service en snel bezorg

Zeer vlotte levering

Prima service! Verzorgde levering!

Top service en top ervaring!

Alles goed geregeld en een zeer behulpzame service. Ik kom zeker weten terug.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond