Wat een service!!!

Helaas waren mijn bestelde schoenen te groot. ( Eerder bestelde schoenen van hetzelfde merk pasten wel in die maat). Dus bracht ik mijn schoenen in Roermond in de winkel terug. Perfect hoe de dames het daar afhandelde. Natuurlijk willen ze graag verkopen en deden dus alle moeite om voor mij een ander passend model te vinden. En dat is hen ook gelukt! Coclusie; Munnichs heeft niet alleen een perfecte service via de webshop maar ook in de winkel!! Ik helemaal blij.

Zeer snelle service

Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Communicatie is goed.

Prima geregeld

De schoenen waren snel binnen. En toen ik aangaf dat ik opeens las dat er een aanbieding gekomen was werd het geld dat ik al betaald had de andere dag al terug gestort

Het was een plezier om schoenen te bekijken en uit te zoeken

Fijne site en de bezorging is helemaal ok

Zeer tevreden.

Netjes op tijd

Supersnelle service!

Mijn boots gevonden met een mooie korting :-). ‘s Middags besteld en de volgende morgen al in huis! Superblij met mijn boots!

héél snelle levering en mooie kwaliteit

heel snel geleverd. Bestelling vanuit België vandaag besteld, morgen ontvangen !!! Alles reeds voorzien voor ev. retourzending. Prima kwaliteit en afwerking van de schoenen

erg goed

snelle levering, mooie schoen van viavai

Goede service. Schoenkeuze beperkt

Als liefhebber van Mephisto schoenen zocht ik een winkel internet combinatie bij mij in de buurt. Dat was al heel lastig. Uiteindelijk vond ik Munnichs Eindhoven, maar het model van mijn keuze was niet in alle maten verkrijgbaar, daarom koos ik voor een maat die mij in 40% van de gevallen wel past. Na de bestelling werden de schoenen snel bezorgd, maar bleken te krap. Bij filiaal Eindhoven kreeg ik meteen mijn geld terug gestort

Munnichs altijd goed

Ik heb nog nooit problemen gehad bij Munnichs. Altijd goed, koop er graag mijn schoenen. Snelle levering.

Heel blij met mijn gabor laarsjes, snelle verzending en wat goed verpakt met zelf een nieuwe terug stuur zak en label welke ik niet hoef te gebruiken. Laarsjes binnen 24 uur thuis Top dank je wel

Duidelijke website, ruim aanbod en snelle levering

De schoenen zijn enkele dagen na bestelling geleverc

Mooie foto's op de website, bestelling liep probleemloos, geleverd binnen enkele dagen, mooie Gabor schoenen

Superrrrr!!!

Superrrr service en nergens anders van het merk Gabor dit model schoenen meer kunnen vinden. Gewoon top. Ik ben superblij.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

helemaal top!

Snelle levering, prachtige schoenen.

Laarzen van Gabor besteld: drie dagen later in huis. Zeer degelijke verpakking met voor eventuele retour zending ook een stevige plastic zak. Tevreden klant!

Gemakkelijk hanteerbare site, vlugge en verzorgde levering.

Al vele jaren klant in Roermond

vriendelijk personeel,en vakkundig,

Snelle en goede service

Het is een fijne en overzichtelijke site, de schoenen zijn snel verzonden.

Ruim assortiment, goede service

Helaas bleek mijn bestelling niet aan de laatste eisen te voldoen, kreeg er keurig en op tijd een mail over. Het betaalde bedrag werd meteen retour gestort. Ik blijf zeker in de toekomst de site bezoeken!

Perfect!

Ik had elders boots besteld die op de hiel fout gestikt waren en deze zaak had geen ander paar meer en kon er ook niet meer aankomen. Via Google vond ik Munnichs en zag op hun website dat zij nog een paar hadden staan. Eerst maar gebeld of zij een een paar hadden staan die wel goed op de hiel gestikt waren en dat hadden zij en mochten ze toch niet goed zitten mocht ik ze gratis retourneren. Helaas dit paar vielen net te klein dus moest ik ze helaas terugsturen. Volgens afspraak kreeg ik via de e-mail een retoursticker, wat een super service!

Goede en correcte service

Sneakers besteld op zaterdagavond en op dinsdagnamiddag in België geleverd op het vooraf gemelde uur. Prima service !

Niet goed

Heb bewust sneakers van het merk Gabor besteld en Rollingsoft ontvangen. Het is voor mij niet relevant wie ze gemaakt heeft, wil geleverd hebben wat ik besteld en betaalt heb! Gabor Sneakers staat zelfs op uw bevestiging.

Wat een service!

Heel veel keuze, snel antwoord op je vraag, super snelle levering (naar België) en vlotte regeling vaan retour. Top!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond