Leuke shopervaring!

Interessante aanbiedingen, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Super ervaring, perfect geleverd!!

Mijn eerste keer; schoenen online kopen. Een supersnelle levering en de schoenen waren heel mooi en professioneel verpakt!! Compliment! En als de schoenen dan ook nog zo lekker zitten, kan er niks meer mis zijn en moet ik 5 sterren geven. Ik ben super tevreden.

Alles netjes geregeld

Ook de extra retour zak ( in deze niet nodig ) is een extra service plus punt , zeer netjes.

Prima voor elkaar.

Ik heb de schoenen geretourneerd omdat ze niet lekker zaten maar dat kan nu eenmaal als je online koopt. De service van Munnichs shoes is verder prima.

manage the expectations

professioneel/service gericht

Snelle levering, keurig verpakt

Ik heb mooi Vionic slippers besteld voor een leuke prijs! Snel geleverd en keurig verpakt! Voor herhaling vatbaar!

Fijne sandalen voor de juiste prijs

Bijna perfect geleverd. Fijne schoenen en zoals altijd van Munnichs van beste kwaliteit. Puntje aftrek omdat de communicatie m.b.t. de levering beter kan. Als het bij Munnichs wordt verzonden even een mailtje aan de klant.

Vlotte en keurige verzending!

Heel blij met de keurige vlotte verzending! Zelfs een verpakking voor de retourzending bijgeleverd. Gelukkig hebben we die niet nodig.

Makkelijk, snel en goede service

Een makkelijke site. Snel besteld en net zo snel geleverd!

Service met een hoofdletter S

Had een paar mooie Vionic slippers besteld. Helaas bleek een van de bandjes ruimer dan de andere kant en dus paste deze niet goed. Teruggezonden met verzoek deze om te ruilen maar het bleek het laatste paar. Zonder problemen bood Munnichs niet alleen aan mijn betaling terug te storten, maar tevens de retourkosten van de zending voor haar rekening te nemen. Een zeer prettige emailwisseling en een bijzonder klantvriendelijke houding. Een zaak dus die SERVICE nog hoog in het vaandel draagt!

Kwaliteit op tijd

Goede, kwalitatieve schoenen. Goede pasvorm. Webwinkel werkt altijd goed en heel punctueel.

Goede kwaliteit en perfecte service

Vorig jaar heb ik mijn vakantie schoenen gekocht van het merk cyclette de luxe. Dit was in een winkel van Munnichs in Roermond. Nu zocht ik vervangende schoenen van hetzelfde merk omdat de pasvorm en kwaliteit perfect zijn voor mijn voeten. Ik kwant Munnichs tegen op de website en heb daar nieuwe schoenen besteld. Echt de snelheid van levering en afhandeling is perfect te noemen. Er was zelfs een losse zak meegeleverd indien je de schoenen om welke reden ook moest retourneren. Dat toont ware klantvriendelijkheid. De schoenen werden binnen 2 dagen geleverd. Super bedrijf. Ga zo door en ik weet jullie de volgende keer te vinden.

Ruime keus

Schoenen werden binnen enkele dagen geleverd.

snelle levering!

besteld en de volgende dag bezorgd! Helaas te groot, teruggestuurd en de volgende dag alweer de juiste maat.

Super mooie schoenen

Netjes bezorgd en kwaliteit van schoen is top

Keurig en correct!!

Correcte levering en afwikkeling i.v.m retour!

Keurige afhandeling van mijn bestelling

Kreeg bericht dat aan mijn bestelde artikel gebreken waren aangetroffen en dus niet zou worden verzonden. . Daar er maar 1 exemplaar van aanwezig was zou mijn geld teruggestort worden. Dit stond 2 dagen later terug op mijn rekening.

Super klant vriendelijk

Ik had schoenen op de site besteld die konden ivm beschadiging niet geleverd worden. Naar de winkel in Roermond gebeld ze waren erg behulpzaam en vriendelijk en daar nog op voorraad, ze hebben ze opgestuurd naar mijn huisadres super snel en ik ben zeer tevreden!,

Topwinkel

Topwinkel leuk personeel en zeer behulpzaam

De gespjes van de schoenen zijn afgebladderd

Spijtig genoeg zijn de gespjes van 1 paar schoenen afgebladderd. Betreffende snelheid van levering en verpakking, excellent. Ik denk dat ik gewoonweg pech heb met het ene paar. Het andere paar is perfect.

Klantvriendelijke site!

Eenvoudig te bestellen en zeer snelle bezorging!

Kwaliteit en service

Intacte verpakking, gekend merk, schoenen in uitstekende staat, vlotte bezorging.

Super service en snelle levering. Meer dan tevreden

Kon niet beter. Super tevreden

Prima webshop!

Snelle en keurige levering, super aanbiedingen

Zoals t hoort te zijn

Bestelling geleverd in verkeerde kleur, per omgaande opgelost

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond