Mooie website en snelle verzending

Website heeft veel schoenen op voorraad en scherpe prijzen. Binnen 1 dag had ik de schoenen keurig verpakt in huis. Volgende keer bestel ik weer hier!

Geweldig.

Duidelijke website en snelle levering.

Heel tevreden

Ik ben heel erg tevreden met het product dat ik besteld heb. Service aan telefoon was ook perfect/vriendelijk. De schoenen werden wat later geleverd maar dat heeft puur met PostNL te maken. Wat natuurlijk ook geen ramp is. We zijn allemaal al zo verwend hier in het Westen. ;-) Dank!

Was een beetje ongerust wegens het niet ontvangen van een dig. orderbevestiging. Echter kreeg nadien redelijk snel een verzendbevestiging. Via Post NL, wat goed teolgen is via de app. ( Beter als sommige andere verzend instanties )

Snelle en perfecte dienstverlening

Ik bestelde 2 paar schoenen waarvan er een paar niet geleverd kon worden. Dit werd onmiddellijk gemeld en het bedrag werd ook onmiddellijk teruggestort. Top en betrouwbaar.

Prima en snel verzorgd.

Snelle correcte levering en afhandeling.

Ben fijn geholpen

Vriendelijke bediening.

Super service

De volgende dag reeds bestelling ontvangen. Nette verpakking. Ook goede berichtgeving per mail. Mooie website en grote keuze kwaliteitsschoenen

prima geregeld

voor herhaling vatbaar

Vriendelijk aan de telefoon. Bestellen en betalen goed. Snelle levering

Snel aan de loop

Lekker speuren op internet...veel leuke vondsten....de volgende dag loop je er al mee weg. Hoe snel kan het gaan!!!! Dank Munnichs Shoes.

Super snelle levering

Overzichtelijk website Snelle levering Goede en stevig verpakking Gr Henk

Supersnelle en correcte service.

De schoenen zaten helaas niet goed, maar verder alles wel snel afgehandeld.

Zeer goede service

Direct geleverd en ook bij het retour zenden, omruilen van andere maat binnen 2 dqgen geregeld. Retour kosten netjes terug gestort op rekening.

Perfecte service, snelle levering, mooie kwaliteit schoenen! Erg tevreden!

Fijne snelle afhandeling

Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling van mijn aanschaf

Komen na wat ze beloven.Goede service.

Zie bovenstaande

Goede en snelle service

Uitstekend op alle fronten

Duidelijke website en snelle, correcte levering!

Snelle Levering

Duidelijk en goed geholpen

Ik had guess laarzen besteld en binnen 3 maanden was mn zool gescheurd. Toen heb ik even contact opgenomen om te kijken wat er geregeld kon worden. Gelukkig kreeg ik dezelfde dag nog een oplossing en kon ik mn laarzen kosteloos terug sturen. Twee dagen later kreeg ik een te goed bon ter waarde van het bedrag van de laarzen.

Uitstekend!

Correct en snel. Enige minpuntje: de door mij bestelde schoenen waren volgens de website niet in mijn maat 5,5 leverbaar. Daarom maat 6 besteld, teruggestuurd want te groot, en op het retourformulier gevraagd om maat 5,5. Die bleken er gelukkig wel te zijn. Ik ben er erg blij mee, maar het had een ritje postkantoor en verzendkosten gescheeld.

Topper

De levering is correct verlopen, ze was beetje achteruit door de drukte maar dat is normaal nu. En toen ik klantendienst contacteerde waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. De schoenen die ik bestelde zijn een toppertje

Prima op tijd, goed ingepakt

Kortom uitmuntend

Varkensmarkt 8