Klantgericht.

Duidelijkheid om via internet te bestellen.

Erg snelle levering!

De leverling van de schoenen verliep erg goed en snel, met daarbij meteen een bevestigingsmail. Fijn om de schoenen te tracken van bestelling tot levering, wat ook heel gemakkelijk verandert kon worden bij het dichtstbijzijnde post punt in jou buurt. Raad het zeker aan aan anderen die opzoek zijn naar mooie schoenen!

Veel keuze lange wachttijd op bestelling

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen !!! Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen, super mooie sneakers !!

super snel geleverd, service nadat ik belde om te ruilen in een winkel was prima geregeld.

Super snelle service

Donderdag maat 39 terug gestuurd voor omruiling en zaterdag maat 40 al.in huis. Super geregeld!

Super servive

Alles verliep geweldig

Perfecte bezorging.

Blij met mijn Gabor Comfort schoenen. Goede pasvorm. Een genot om op te lopen.

Top, snelle levering.

Alles voorzien om eventueel een retour te verzenden.

perfect

na telefonisch contact goede informatie en juiste bestelling kunnen doen

Snel en goed

Na levering in de winkel geld terug gekregen omdat het artikel niet paste

Goede levering

Het gemak van online bestellen.

Snelle en verzorgde levering

Zeer goed.

Perfect geregeld!

Vrijdagochtend besteld zaterdag ontvangen en dat ook nog voor Pasen!

Goede ervaring met dit bedrijf bij onze eerste bestelling.

Gebruiksvriendelijke website. Zeer goed verzorgd en voor iedereen te volgen, zelfs voor ouderen zoals wij. Levering via Post NL binnen twee dagen in een goed verpakte zak met tevens ingesloten een zak voor eventuele retourzending. Deze manier van werken staat ons wel aan. Blijf klantvriendelijk zoals wij hebben ervaren en succes voor de toekomst.

Goede website en goede service!

Natuurlijk mis ik het klantvriendelijke personeel in Eindhoven. De website maakt het goed en zeker ook als je een keer iets wilt ruilen. Een prima service zoals ik eigenlijk ook gewend ben uit de winkel.

Ik had online besteld. De schoenen heb ik op de gemelde tijd ontvangen. Ze pasten.

goede en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Heel goed.

Altijd goede service. Toppie

Eindelijk gevonden wat ik zocht...

Overal gezocht naar een paar westernlaarzen. Het hele internet staat er vol mee. Van alles besteld (design, echte import uit Texas, what ever) en weer teruggestuurd omdat het lijkt of je voeten pardoes twee maten groter zijn geworden en je tevens twee mobiele paraplubakken aangeschaft hebt. Luxeproblemen in tijden van Corona... Maar nu is het dan toch gelukt! Ze passen, ze zitten en ze staan.

Prima service.

Slordig met verzenden van bestelling

2 paar dure schoenen gekocht en als ik dan zie hoe ze binnenkwamen. 1 doos was stuk. Wellicht gebeurd bij post. Maar verstuur t dan anders. Denk daar over na.

goede ervaring

alles was duidelijk en makkelijk.

Mooie schoenen

Fijne winkel, goede service en aardig personeel.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond