zeer goed

Veel keuze, duidelijk en snel!

Veel keuze in de webshop, makkelijk te filteren en veel informatie per schoen. Na betaling en plaatsen bestelling, werden de sneakers snel en goed verpakt geleverd. Voor eventuele retournering zaten het retouretiket,retourformulier en een nieuwe verpakkingszak al bijgesloten. Gelukkig waren die niet nodig :-) Blij met mijn mooie sneakers, laat de zomer maar komen!

Geweldige service!

Ik had eerst een maat te groot besteld, maar kon hem gratis retourneren voor een maat kleiner. Er was zelfs een extra verpakking meegeleverd waar ik me schoenen in kon doen.

zie opmerkiong

Bezorging van de bestelling is miserabel: pakket door post nl di j.l. ontvangen; bezorgdatum woensdag. woensdag geen levering; wordt donderdag. donderdag geen levering; wordt vrijdag. vrijdag geen levering; nw. leverdatum nog niet bekend.

Snelle afhandeling en retour betaling

Jammer dat de gemaakte leveringsafspraak niet is nagekomen

Helaas is de leveringsafspraak niet nagekomen en hebben hier ook geen onformatie vooraf van ontvangen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Kan geen beoordeling geven daar mijn bestelling nog steeds niet bezorgd is. Bestelling ontvangen, sneakers zijn zoals gehoopt, top!

Goed, duidelijke informatie en snelle levering

Goed, duidelijke informatie en snelle levering

Snelle levering en goed prijs

Ik krijg mijn schoenen volgende dag. Netjes! Ze waren afgeprijsd 50 euro. Dat trok mij aan...

Snelle levering, goede service

Duidelijke webshop. Goede service. Mooie producten

goed, snel en degelijk

de schoenen waren zeer snel geleverd. De dag erna al. Pakket is echter door bezorger in de voortuin achter een plantenbak gelegd. Dit was volgens de mail niet de juiste tijd. het zou pas avonds worden geleverd. dat vind ik dan een min punt, maar hier kan de winkel niks aan doen,

zeer tevreden met de snelle correcte service en met de mooie kwaliteit schoenen

zeer tevreden met de snelle correcte service en met de mooie kwaliteit schoenen ... voor herhaling vatbaar.

Goede en zeer klantvriendelijke firma

Deze firma wekt veel vertrouwen door zeer klantvriendelijke website, correcte afhandeling van bestellingen. Ook bij retouneren of ruilingen snel terug storten van geld of posttarieven.

Gewoon goed

Goede service. Top kwaliteit.

Vlotte snelle correcte levering@

Zeer vlot verlopen. Bestellen en 2 dagen later waren mijn botjes in huis. Goed verpakt en verpakking bij wanneer het zou moeten terug gestuurd worden. Ben zeer content.

Correcte aflevering en retour!

Een betrouwbaar bedrijf.

Leuk aan de telefoon

Lang moeten wachten

Vervelend dat de retourkosten voor eigen rekening zijn in deze corona tijd. Ik kies voor lokale winkelier om te steunen. Achteraf had ik dus beter voor omoda kunnen kiezen

Prima service, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website

VOLGENS AFSPRAAK ITS LANGERE LEVERTIJD MAAR BEGRIJPELIJK OMWILLE VAN CORONA

ZEER TEVREDEN

Excellent service

I ordered a pair of sandals and they came the next day. Loved that all was provided in case of return . Would definitely order again from Munichs.

Op tijd geleverd en voor een schappelijke prijs.

Ben er blij mee.

positief

Bestelling is snel geleverd en zoals ik verwacht had.

Snel geleverd en een goede prijs!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond