In deze moeilijke tijd was het zo fijn om op zo'n prettige wijze geholpen te worden.

Geweldige hulp in moeilijke omstandigheden.

Snelle levering. Product, super kwaliteit. Netjes verpakt, en duidelijk uitleg voor retour erbij met extra bepakking om retour te zenden bij gevoegd. Nou was dat bij mij niet nodig om te retouren. Ik was dik tevreden

Mooie schoenen

Goed verpakt, paar schoenen van Floris van Bomel, uitstekende kwaliteit.

Keurig verzorgd . Inclusief retourbag

Verwerking duurt erg lang

Ik vind het erg lang duren voordat mijn bestelling verwerkt wordt en ik het uiteindelijk binnen heb. Ben nu ruim een week verder en heb nog niets ontvangen

Super snelle service!

Hele snelle service! Super bedrijf

uitstekend

Alles is prima en op tijd geleverd . En alle instructies die erbij geleverd waren voor een eventuele retournering waren duidelijk.

Goed geregeld

Snelle levering, netjes alles mee geleverd in geval van retourneren. Goede ervaring!

Had ik niet gedacht dat ik zo fijn geholpen bent. Ten eerste waren ze in de opruiming en ze waren stuk. Ben netjes behandelt. En het is opgelost. Hebt ze laten maken bij de Schoenmaker, en het is verholpen. Bedankt.

geweldig!!

Ik kreeg het pakketje van Munnichs binnen 2 dagen, het was prima ingepakt en de schoenen waren ook nog eens helemaal goed! Helemaal tevreden.

Klacht goed opgelost

Zie boven

Prima en dienstverlenend geholpen

Na bestelling bleek dat binnenzool niet uitneembaar was. Na tel contact is bestelling teniet gedaan en ontving ik snel de betaling retour

Super gedaan.

Had naar aanleiding van de online bestelling een vraag en deze werd door een van de medewerksters keurig beantwoord en zodoende was ik goed geholpen. Persoonlijk winkelen is natuurlijk heel fijn maar in deze lock-down situatie heb ik door de persoonlijke touch van een van de winkelmedewerksters toch het gevoel gehad dat ik persoonlijk gewinkeld heb.

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Mooie schoen en ook nog een 50% korting met schoenlepel en extra veterset. Dank Munnichs Shoes

Fantastische service, snelle levering.

Voor het eerst besteld bij Munnichs Shoes, keurig verpakt, mooie labels erbij voor retourzending,( wat niet nodig was) heel goed geregeld!!

Goede en snelle levering

Professioneel

Ik ben zeer ttevreden over de kwaliteit en de bezorging.

Mooie stevige schoenen zitten direct lekker

Geweldig!

Snelle levering!

Snel en netjes geregeld

Het is makkelijk als je al ervaring hebt met een bepaald schoenmerk. De keuze was snel gemaakt. De levering binnen twee dagen . Keurig verzorgd.

Geweldige service

Fantastisch, snelle levering

Via Google kwam ik bij jullie terecht. Op dat moment een erg goede korting op de schoenen die ik zocht. De site is overzichtelijk, bestelling afronden gaat makkelijk en snel. En de schoenen had ik de volgende dag al in huis!

Tevreden klant

Had 2 paar gelijke schoenen in maat 4 en 4,5 besteld. Heb 4,5 gehouden omdat 4 knelden. Moest €7.50 porto voor retourzending betalen. Heb dit echter netjes vergoed gekregen van de firma Munnich.

Snelle, keurige service

Had laarzen besteld die uiteindelijk een ribbel in de afwerking hadden waardoor ik ze helaas terug moest sturen. Dit mocht kosteloos en werd snel afgehandeld. Bedankt voor de goede service!

Levering is snel

Goed product