Zijn geld waard

Hallo, Prijs/kwaliteit is altijd goed !

Geweldig. Mooi op tijd en zeer goed verpakt.

Zie bovenstaande.

Super snel en netjes.

TOP. Zeer tevreden.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, eventuele retourneringen direct meegeleverd

Prima service, volgende dag correct geleverd.

Goede overzichtelijke site en bestelde schoenen naar tevredenheid de volgende dag netjes geleverd. Leuk briefje erbij van mijn ex collega's. Bedankt dames!

Super!!!

Snel en netjes verpakt geleverd.

Super!,,

Op alle punten heel goed!

Erg goede service

2e paar schoenen besteld, voor de juiste maat. De extra maat kon kosteloos retour worden gestuurd. Snelle service

Vlotte en prima service

Vlotte en goede service ook bij het verwerken van een retour gezonden artikel. Heel fijn!

Uitstekend en snel geregeld. Zeer tevreden.

Goed geregeld.

Supper !!! Uitstekend !!! Snelle bezorging !!!

Een supper service ! Prima verpakt en vlotte bezorging . Ik word zowiezo vaste klant van Munnichs online , hoef ik geen deur meer uit .

Tevreden en snelle service en goede dienstverlening

Laarzen besteld die heel snel zijn bezorgd. Mooie laarzen maar helaas te smal. Ondanks dat de laarzen mij helaas te smal waren, heeft Munnichs mijn retour heel snel behandeld en gezorgd voor terugbetaling van het bedrag.

Mooie schoenen

Mooie schoenen snel geleverd.

Lange levertijd

Waarschijnlijk door drukte of fouten bij Postnl heb ik de schoenen nog niet ontvangen. Waarschijnlijk worden ze vandaag (4 dagen na bestelling geleverd). Op maandag bericht dat de bestelling bij postnl is ontvangen. Op woensdag avond (13-01) een bericht van postnl dat de levering op 12-01 plaatsvindt. Op donderdag 14-1 bericht dat vandaag wordt geleverd. Dat is geen probleem. Ik snap dat het erg druk is en het ontvangen van de bestelling kan best wachten.

prima service

Mooie kortingen op merkschoenen. Echt een aanrader.

Verzending prima, snel en correct

Maar ik ga toch liever naar de winkel om meerdere schoenen te passen. Helaas moeten we daar nog even op wachten, en Munnichs op de Demer is wel mijn schoenenzaak

Waardeloos!!

S'morgens schoenen besteld,aan het einde van de dag mailtje terug dat de betreffende schoenen beschadigt waren en deze ook niet meer te bestellen waren. Mededeling gekregen dat het geld terug gestort werd maar dit 4 dagen in beslag kon nemen. Geen enkele oplossing aangebracht aangaande eventuele compromissen. Mail terug gestuurd maar deze werd gewoon genegeerd. Deze toko nooit meer!!.

heelgoed

ikhebzeheelvlugbezorgt

Prima service van Munnich

Zo gemakkelijk. Keuze maken via internet, bestellen en binnen enkele dagen thuis! Helemaal super.

heel goed

Heb vaker schoenen bij Munnichs gekocht en ook wel schoenen geretourneerd (heb nl moeilijke voeten). Nooit problemen gehad.

Beste, Bestelling verliep vlot, werd op korte tijd thuis afgeleverd. Vanaf bestelling tot levering werd je op de hoogte gehouden, zo kon je elke stap mee volgen. Uiterst tevreden over de service! Mvg, Anne.

Goede prijs kwaliteits verhouding & Snelle levering

Kwalitatief goede schoenen tegen een goede prijs, met een snelle levering ondanks drukte bij postnl.

Verzenden prima op tijd en netjes ingepakt.

De verzending was snel en correct. Keurig ingepakt. Helaas was de maat vd schoenen te groot en kon geen andere maat bestellen omdat deze schoenen waren uitverkocht. Dus retour. Ik moest 7.25€ betalen voor het verzenden. Vondt dit een belachelijk bedrag omdat, als je besteld ,3.95€ de kosten zijn of gratis. Ik bestel daarom niet meer want dit vindt ik te gek voor woorden. Er zijn genoeg sites waar dit niet hoeft. Karin

Snelle levering, prima service

Snelle levering, prima service

Betrouwbare transactie. Geen verassingen.

Prima transactie. Pakket aanmelden -ontvangst PostNL 2 dagen vertraagd.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond