Mooie schoenen

Schoenen waren goed verpakt. Zijn erg mooi en van goede kwaliteit

Snelle levering, goeie service

Had een aantal vragen over een product, daar kreeg ik dezelfde dag nog reactie op. Ook werd na het bestellen het dezelfde dag nog verstuurd.

Top kwaliteit.

Heel correcte afhandeling. Mooie enkellaarsjes. Iets langer moeten wachten op levering maar heb daar alle begrip voor.

geweldige service

zeer snelle verwerking van de bestelling

top ervaring

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles is super snel en correct verlopen. Een aanrader voor diegenen die nog twijfelen. Ik bestel alvast nogmaals.

Snelle levering, complete service

Bestelde sportschoenen ontving ik snel en wat fijn dat er spullen bij verpakt zijn om het pakket goed te kunnen retourneren/ruilen, incl. duidelijke voorwaarden. Bij navraag over retour zenden voor ruilen, kreeg ik heel snel antwoord via e-mail. Intussen was de prijs verlaagd en kreeg ik het verschil direct teruggestort tegelijk met de levering van een andere maat schoenen. Allemaal Top en snel geregeld!

Prima, duidelijk en snel

Prima geregeld. Duidelijke site en communicatie. De volgende dag in huis dus dat is keurig.

Supertevreden, ga ik vaker bestellen.

Schoenen online gekocht en ontvangen zag er erg netjes uit. Gebeld om te ruilen en er werd heel fijn meegedacht. Uiteindelijk toch maar een maat kleiner online besteld en binnen 1 dag binnen. Super fijn.

Mijn eerste ervaring...

Zoals beloofd...volgende dag bezorgd. Keurig in doos met retour-folie/zak, nog nooit eerder meegemaakt.

Fantastisch, mooie schoenen voor een prima prijs

Fantastisch, mooie schoenen voor een prima prijs. Levering was ook lekker vlot. Netjes retour spullen toegevoegd maar niet nodig gehad.

Snelle levering!

Goed product tegen een lage prijs. (Panama Jack laarzen)

Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Snelle levering van merkartikel tegen zeer concurrerende prijs.!

Goede service!

Laarzen keurig verzonden!

Betrouwbaar en goede aanbiedingen

Nu winkels gesloten zijn, toch prima 2 paar mooie schoenen kunnen kopen in de aanbieding. Fijn dat Munnichs ook online verkoopt, zeer behulpzaam en een snel, helder order-prcoess. Wel zo fijn in deze Corona periode! Ik kijk er wel naar uit om schoenen weer in de winkel te bekijken en direct te passen.

Prima service!

Tevreden!

Super tevreden

Super snelle levering, super mooie schoenen. Precies zoals in omschrijving!

Het kopen via internet is goed gelukt.

i.v.m. de lockdown wilde ik juist de Venlose ondernemers steunen. Jammer vind ik, dat het kopen via internet via een centraal punt gecoordineerd wordt en ik niet het gevoel heb dat ik juist de lokale ondernemers gesteund heb. Kopen via internet doe ik zelden, of het is niet anders mogelijk. Zelf ben ik ook zelfstandig ondernemer en weet hoe belangrijk het is, om elkaar te steunen, vooral in deze moeilijke periode.

Netjes ingepakt...goede schoen..vriendelijke communicatie

Schoenen zijn met liefde ge maakt. Coulante benadering.

Zeer vlugge levering.

supersnelle levering top

snel gevonden snel besteld snel geleverd. Heel blij met mijn nieuwe tas.

Altijd goed en snelle leveri g

Al vaker besteld. Altijd netjes verpakt en snelle levering.

Geweldige schoenen.

Handelt snel en denkt mee

Goede en duidelijke communicatie vooraf. Helaas moest ik iets retourneren en omruilen, maar dat is snel en goed afgehandeld. Voor herhaling vatbaar.

Helemaal HAPPY

Super blij! Ingeschreven voor de nieuwsbrief, en de kadobon van € 50 euro gewonnen. Super bedankt Munnichs Shoes.

Great

Very fast delivery