Scherpe prijs en snelle levering

Tevreden van mijn aankoop

Zeer goede levering, laarzen besteld tijdens de feestdagen en binnen 4 dagen binnen. Echter wel wat problemen met de rits, hopelijk is dit omdat het product nog nieuw is.

Fijne service. Besteld en snel in huis. Schoen heeft een goede pasvorm en zit lekker.

Goede prijs, snelle service

Mijn oog viel op de mooie Floris van Bommel schoenen die ze ook nog in mijn maten hadden. Goede prijs, snelle service, top !

Aan te raden!!!

Klantvriendelijk, heb telefonisch advies gekregen waar ik veel aan heb gehad. Geduldig! Helaas hadden de laarzen voor mij niet de juiste pasvorm waardoor ik ze moet terugsturen. Maar 1 woord lof!!

snel en vakkundig geholpen

ik had voor het eerst iets besteld en zat met wat practische probleempjes voor het omruilen(zoals geen retoursticker,geen printer) Heel snel een mail ontvangen met oplossingen op deze vragen.Hopelijk passen de halve maat grotere laarzen.

Nette bevestigingmail, mooie prijs, volledig ongeschonden schoenen en suuuupersnelle levering

correcte levering, communicatie.

Geen opmerkingen. Mooie schoenen die ik snel ontvangen heb!

Plezierig online kopen

Mooie enkellaarzen besteld van Gzbor. Erg mooie kleur en de perfecte hak. Helaas zijn de laarsjes mij te smal, ondanks de breedte maat G welke ik altijd draag van Gabor. De laarsjes heb ik vandaag geretourneerd. Hoop op een vlotte afhandeling van mijn retournering.

Wel betere ervaringen gehad met Munnichs Shoes.

Beste mevrouw/meneer, Ik had twee paar dezelfde laarsjes in een verschillende maat besteld. In 1 doos zaten twee verschillende laarsjes t.w. 1 met een puntige neus en 1 met een ronde neus en dus een verschillende leest. In dit pak ontbraken het retourformulier en de retourverpakking. Artikel 58242C192 Gabor maat 5. De andere doos was in orde, maat 5,5. Ook deze gaan retour want te groot. Anneke van Zanten

Perfecte service

Snelle levering na bestelling via webshop. Schoenen waren goed verpakt. Zeer goed op de hoogte gehouden over levering. Ik was aangenaam verrast dat er zelfs een zak voor de retour bij de bestelling zat. Fijne winkel om online te shoppen. Ik zal 'stapvoets' met mijn mooie laarsjes het nieuwe jaar ingaan!

Goede en punctuele dienstverlening.

Heel vriendelijk klantenservice en afspraken worden altijd nagekomen.

Niks om op te merken

redelijk goed

De bestelling is snel en accuraat geleverd. Jammer dat de webwinkel andere informatie geeft over beschikbaarheid van de maten. Er is namelijk een paar schoenen geannuleerd vanwege het niet beschikbaar zijn van de betreffende maat.

Beste onlineshop tot nu toe!

Top schoenen. Super snelle levering en gemakkelijke retour procedure. Zelden zo'n goede online winkel getroffen, CHAPEAU!

De schoenen waren supersnel in huis, ondanks de kerstdrukte! Dank je wel. R.Timmermans

Super snelle levering

Besteld en 2 dagen later ontvangen.

Heel goede service

Snel bezorgd. Precies zoals op de foto.maat was precies goed. Mooi verpakt. Zoals je van munnichs verwacht

Weet ik nog niet ......

goede ervaring

duidelijke foto's van product. Snel en correct geleverd.

Ik kwam al altijd in de winkel en werd goed geholpen en nu in deze tijd heb ik het ons link besteld is goed bevallen ga echter toch liever naar de winkel

Voorlopig één paar schoenen ontvangen, dat ging zeer vlot, wacht met spanning op de volgende

Kreeg één paar zeer vlot geleverd, op de tweede wacht ik vol spanning.

Lichtelijk teleurgesteld

De door mij bestelde sneakers zouden eergisteren verstuurd worden. Vandaag nog geen bericht van verzending ontvangen. Het is druk, dus ik wacht het af vooralsnog.

Snelle en goede service

Snelle en goede service