Prima snelle service, netjes verpakt geleverd

De bestelde schoenen zijn snel en netjes geleverd.

Bestellen was simpel en levering perfect.

Ook het ruilen in de winkel was zeer klantvriendelijk. Zeer fijne koopervaring.

Heel mooie merkschoenen, snelle levering en mogelijkheid om terug te zenden na verkoop.

Bestelling zonder problemen geplaatst en de aflevering van de schoenen na 2 dagen

Goed verpakt en makkelijk te retourneren vanwege extra nieuwe zak

Zoals het heurt!!!

Veel keus, ook in kleine maten.

Snelle levering en veel keus ook in kleine maten.

Snelle levering en ruime keuze!

Grote fan van rolling soft sneakers van Gabor en hier steeds groot aanbod gevonden.

Fijne webshop, goede service en snelle levering

Ruime sortering, overzichtelijke webshop, goede prijzen en snelle levering met duidelijke informatie over het retourneren

Super service

Stipt

Supersnel en prima service

Voor het eerst heb ik hier een paar enkellaarsjes besteld. Binnen 1 dag werden ze geleverd in perfecte verpakking en gelijke retourverpakking. Tevens zeer tevreden over mijn mooie laarsjes en ook erg fijn dat ze hier kleine maten verkopen. Jullie hebben er een vaste nieuwe klant bij!

Heel tevreden. Ook als er iets niet goed is met je schoenen, word je netjes, snel en goed geholpen.

Hele leuke sneakers gekocht bij Munnich Shoes.

De Pikolinos sneakers voldoen precies aan de verwachting. Volgende dag al geleverd. Top!

Helemaal tevreden!

Snel en goed geleverd. Verpakking voor evt. retourzending bijgevoegd. Retour via gewone winkel gaat ook soepel.

Snelle service en goed afgehandelde retour

Ik had online besteld en snel thuis ontvangen. Helaas was de maat te groot, dus teruggestuurd met verzoek kleinere maat toe te sturen. Binnen 5 dagen na retour sturen, had ik de kleinere schoenen binnen, prima geregeld!

goede kwaliteit en topservice

mooie goede kwaliteit schoenen met goede service. online shop erg snelle levering .

nvt

nvt

Duidelijke website. Correcte prijs. Gratis en snelle levering.

Prima webshop

Snelle verzending en bij omruilen worden retourkosten teruggestort. Geweldige service.

Snelle en keurige levering van Gabor schoenen die ik al jaren bij dit bedrijf bestel.

super, makkelijk, vriendelijk.

Ik ben niet zo handig met internet bestellen, maar deze site is makkelijk te begrijpen. En goede service bij het ruilen en retourneren.

Snelle levering van een mooi product. De bestelde laarzen voldoen volledig aan de verwachting qua uitstraling en pasvorm.

Voor het eerst geen goede schoen voor mij bij Munnichs

Heel jammer dat deze schoen niet voldeed aan mijn verwachting. De loopzool was niet flexibel genoeg waardoor ik moeilijk mijn voeten kon afwikkelen . Helaas terug gestuurd. Ik ben wel geschrokken dat ik voor de terugzendend €7,25 moest betalen. Terwijl ik toch regelmatig schoenen heb gekocht bij Munnichs. Ik draag nl altijd Gabor schoenen. Nu een reden om niet meer te bestellen . Terwijl ik door ziekte afhankelijk ben om online te bestellen. Gelukkig kan ik op meerdere plaatsen Gabor schoenen kopen.

Goede service en snelle levering

Altijd goed

Leveringen zijn altijd redelijk snel. Nooit geen kapotte dozen of andere rariteiten. 1x een miskoop gedaan. Ze waren niet zo mooi als op de foto . Terug gebracht naar de winkel en ik meteen het geld terug gestort. Prima service.

Ik heb geen oordeel ik lheb ze nog steeds niet ontvangen.m de koster

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond