Zoals altijd, top!

Veel keus, snelle levering!

Heel fijn geholpen

Zeer aardige dame aan de telefoon.

Teleurgesteld

Schoenen die ik had besteld bleken uiteindelijk niet leverbaar. Reden was dat de kwaliteit niet op orde was. Wel netjes over gecommuniceerd, maar geen alternatief aangeboden.

Doen wat ze beloven

Schoenen zijn de dag na bestelling netjes geleverd inclusief retourverpakking. Omdat de schoenen qua kleur niet voldeden aan de verwachting heb ik deze retour gestuurd. Aankoopbedrag is kort daarna teruggestort. Kortom prima service.

matig, eerdere ervaring met jullie was beter

2 paar besteld, 1 paar is perfect, de ander minstens 1 maat te klein, ik draag sinds jaren 37H, wat eigenlijk altijd goed is, retour zenden vind ik erg duur. Naar de dichtsbijzijnde winkel brengen is geen optie, dan moet ik naar de binnenstad, parkeergarage en (voor mij met een stok) te ver lopen.

top geregeld

leuke kortingsactie, snel verzonden

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze aan schoenen en netjes en snel geleverd

Prima snelle service, netjes verpakt geleverd

De bestelde schoenen zijn snel en netjes geleverd.

Bestellen was simpel en levering perfect.

Ook het ruilen in de winkel was zeer klantvriendelijk. Zeer fijne koopervaring.

Heel mooie merkschoenen, snelle levering en mogelijkheid om terug te zenden na verkoop.

Bestelling zonder problemen geplaatst en de aflevering van de schoenen na 2 dagen

Goed verpakt en makkelijk te retourneren vanwege extra nieuwe zak

Zoals het heurt!!!

Veel keus, ook in kleine maten.

Snelle levering en veel keus ook in kleine maten.

Snelle levering en ruime keuze!

Grote fan van rolling soft sneakers van Gabor en hier steeds groot aanbod gevonden.

Fijne webshop, goede service en snelle levering

Ruime sortering, overzichtelijke webshop, goede prijzen en snelle levering met duidelijke informatie over het retourneren

Super service

Stipt

Supersnel en prima service

Voor het eerst heb ik hier een paar enkellaarsjes besteld. Binnen 1 dag werden ze geleverd in perfecte verpakking en gelijke retourverpakking. Tevens zeer tevreden over mijn mooie laarsjes en ook erg fijn dat ze hier kleine maten verkopen. Jullie hebben er een vaste nieuwe klant bij!

Heel tevreden. Ook als er iets niet goed is met je schoenen, word je netjes, snel en goed geholpen.

Hele leuke sneakers gekocht bij Munnich Shoes.

De Pikolinos sneakers voldoen precies aan de verwachting. Volgende dag al geleverd. Top!

Helemaal tevreden!

Snel en goed geleverd. Verpakking voor evt. retourzending bijgevoegd. Retour via gewone winkel gaat ook soepel.

Snelle service en goed afgehandelde retour

Ik had online besteld en snel thuis ontvangen. Helaas was de maat te groot, dus teruggestuurd met verzoek kleinere maat toe te sturen. Binnen 5 dagen na retour sturen, had ik de kleinere schoenen binnen, prima geregeld!

goede kwaliteit en topservice

mooie goede kwaliteit schoenen met goede service. online shop erg snelle levering .

nvt

nvt

Duidelijke website. Correcte prijs. Gratis en snelle levering.

Prima webshop

Snelle verzending en bij omruilen worden retourkosten teruggestort. Geweldige service.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond