Schoenen mooi verpakt, extra plastic zak voor evt retourzending. Alles duidelijk metrekening en retourformulueren

Tópservice

Snelle levering, super goed verpakt, zelfs regenbestendig! Hele goede klantendienst, had een probleem met Bancontact app en kreeg onmiddellijk antwoord ! Blij jullie ontdekt te hebben !

Goede pasvorm

Gabor schoenen zijn comfortabel in het dragen, niet zwaar, leuke modellen, halve maten en een ruim keuzepalet. . met mijn reumatische klachten, heb ik toch voldoende steun aan deze schoenen.

Matig deze keer andere keren prima !

Had sneakers en sandalen besteld en afgerekend maar de sneakers waren beschadigd dus kreeg ik mijn geld terug gestort de sandalen kwamen wel aan maar de verkeerde kleur foutje kan gebeuren

Snelle levering en schoenen zitten super !

Snelle correcte afhandeling

Voldoet aan verwachting en snelle verzending

De schoenen die ik uitgezocht had waren niet meer verkrijgbaar in de winkel in mijn maat. Online kon ik ze gelukkig nog wel bestellen. Heel tevreden, betaalbaar.

Juiste op tijd afgeleerd, binnen 24 uur. Kwaliteit schoen zoals verwacht, had schoen namelijk al in winkel gepast. Daar hadden ze echter niet de juiste maat. Enige min puntje waarom geen 1/2 maten?

Prima schoen. Past perfect. Snelle levering

Zie boven

uitstekend

uitstekend

Keurige schoenen voor een prima prijs en snel geleverd

snel geleverd tegen een heel mooie korting

ik ben een Cole & Haan fan voor wat betreft schoenen, normaal kosten deze schoenen 150 euro, ik deze werden nu aangeboden voor 99 euro, daar ben ik heel blij mee.

Schoenen zijn nog steeds niet binnen. PostNL stuurt wel mailtjes maar geen pakjes PostNL laat overall pakjes achter maar doet geen briefjes in de bus. Daar moet je dan na 5 dagen zelf achter komen

binnen de afgesprokem tijd in huis

prima verzorgd in orginele doos met tips hoe je de shoenen mooi kunt houden.

Snelle service echter erg jammer dat als een van de twee paar bestelde schoenen niet voldoet, maat en kleur, dat er dan verzendkosten betaald moeten worden voor de retourzending.

Snel geleverd Goede service

Prima site om schoenen te kopen

Snelle levering en de schoenen zijn helemaal naar tevredenheid.

Mijn ervaring is prima!

Vrijdagmiddag bestellen, zaterdagmorgen rond 12.00 uur bezorgd. Fantastisch!

Snelle levering en product zag er uit als belooft

Een tas besteld op maandag, woensdag was de tas binnen.

Doen wat ze moeten doen

Heerlijke slippers en snelle service

Was een tijd op zoek naar slippers zonder tussenstukje. Die heb ik bij jullie in de winkel gevonden en vervolgens wel besteld via de webshop in de goede maat. Ging allemaal goed en werden snel geleverd.

snel en voordelig

Mijn voordelige fitflops werden snel geleverd.

Goede en vriendelijke service

Online de goede maat besteld was niet in winkel voorradig, netjes gebeld dat het binnen was, ook al was het in de sale

Alles is geweldig gegaan. Van order bestellen tot leveren!

Helemaal goed.

Helemaal goed