goede en snelle service

Goede en snelle levering en service

zeer tevreden over levering en product

Prima snelle levering

De bestelling ging vlot en het kwam snel aan. Ben zeer tevreden

Snelle service en lage prijzen!

Top service!

Sneller levering, bestelproces duidelijk.

Goede eerste ervaring! Sandalen zagen er alleen anders uit op de foto dan in het echt. Ik vond ze gelukkig mooi en heb ze gehouden, anders 5 sterren in plaats van 4!

Very fast delivery!

From ordering till receiving product, i am very satisfied with the services. Only one little thing, PK shoes used to come with a dust bag, but this seems no longer the case. I ordered 2 pairs and no dust bags to be seen in the box.

zeer tevreden, snelle service!

zeer tevreden, snelle service

Verliep goed en vlot

Ik vond het wat lastig omdat ik terugsturen zelf moest betalen. Echter de schoenen waren doorgaans goedkoper dan in gemiddelde schoenenwinkel. Dus ik durfde het wel aan. Mooi ook dat er een terug- stuur- verpakking in zat

Snel geleverd, prima ingepakt. Ook het ruilen ging snel en probleemloos.

Nog in afwachting

Is dat normaal dat ik geen mail kreeg van mij bestelling dat ik gedaan heb?

Snelle levering, er zat een plastic zak bij om de schoenen evt in te retourneren. Gelukkig niet nodig.

Hele vlotte service en levering

Vlotte service en levering

Schoenen snel kunnen ruilen voor juiste maat

Netjes en snel

Mijn bestelling was in een mum van tijd ontvangen en netjes verpakt!

Prima, alleen.alles van Floris van bommel met 20/30 % korting alleen de bestelde schoenen van mij niet. Ook geen kortingscode optie/nieuwsbrief/aanbiedingen. De enige reden dat ik.mijn schoenen bjj jullie.besteld heb is de maat.......verschil in prijs bij de concurentie is gemiddeld 30/40 e voor zelfde paar.

goed product, adequate afwikkeling

snel en correct bezorgd !

Teveel papier in doos en teveel porto

Jammer maar er is teveel papier gebruikt bij de schoenen in de doos en ik heb meer dan 12 euro porto betaald voor het opsturen en retourneren Ik zal nu 3x nadenken voor ik weer iets bestel Helaas want ik vind de collectie goed

Snelle bezorging en prima service!

Prettige ervaring, website is duidelijk en bestellen en betalen gaat eenvoudig. Ook reactie op mijn vraag volgde snel. Retour zenden wordt vergoedt. Al met al prima ervaring!

Wel een verkeerde kleur ontvangen vond ze wel mooi dus maar gehouden. Voor retour alles prima geregeld nieuwe retourzak stikker voor adres.

fabuleus

Snelle service, mooi en fijn paar schoenen. Seamless shopping experience.

Na eerder telefonisch contact te hebben gehad, de Mephisto besteld. Zeer prettige medewerker aan de telefoon. Doen moeite voor je en bellen meteen terug met de juiste informatie. Top!

Prima afhandeling

Fijn dat alles correct verloopt

Goed geholpen

Perfecte levering, informatie en afhandeling

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond