Heldere bestelprocedure. Netjes afgeleverd. Volgens afspraak. Klasse!

Zie boven. Niets aan toe te voegen.

Geweldige service

Ondanks dat het product foutief is geleverd, hebben zij het geweldig opgelost.

Snelle efficiente bestelling bij Munnichs.

Eerste keer online bij Munnichs. Heldere bestelvolgorde van de paginas.

Voor eventuele ruil sturen ze een zak extra mee.

Snelle bezorging

De schoenen werden de volgende dag al geleverd, netjes verpakt.

Site werkt perfect en snelle service!

Top, site werkt perfect, snelle service en mooie schoenen.

Goede schoenen, fijne website!

Ruim assortiment van mijn favoriete schoenmerk. Eenvoudig te filteren op de website. Correcte, snelle levering, goed verpakt. Ook nog voorzien van attent Compliments-kaartje en retour verpakking (niet gebruikt). Ook mijn telefonische vraag n.a.v. de bestelling werd direct, netjes en voldoende beantwoord.

Mooi aanbod, bekende merken.

Correcte aflevering. Ik ken het merk Gabor voldoende om de juiste maat te kunnen bestellen. Het paar sandalen dat ik op het oog had was me reeds opgevallen toen plots de sluiting van de winkels gebeurde. Dat ik dan dit paar met enige korting kon kopen was mooi meegenomen. De sandalen bevallen me helemaal, nu wachten op de volle zomer om ze met een leuke jurk te combineren.

Fantastische snelle service

Snel, professioneel en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel, professioneel en goede prijs kwaliteit verhouding

Perfecte levering van hele mooie pumps!

Niets op aan te merken, netjes volgens afspraak geleverd en verpakt. Prachtige pumps die er, zoals gehoopt, kwalitatief goed uitzien en in één keer goed passen. Helemaal tevreden!!

Service is top 👌👌👌

Alles voldoet aan mijn verwachtingen (van het gemak en de keuze in de webshop tot en met de aflevering van mijn bestelling). Erg blij dat ik naar een intensieve zoektocht op het internet bij Munnichs heb gevonden wat ik zocht!

Prima ervaring!

Gabor sneakers besteld via de website van Munnichs Venlo. Winkel is gesloten vanwege de Coronacrisis. Bestellen ging heel gemakkelijk, bezorging was een dag later dan aangegeven op de website maar dat kan ook niet anders in deze vreemde tijd! Schoenen werden keurig verpakt afgegeven door Post NL, prima ervaring!

Keurig verzorgd en snel geleverd.

Keurig verzorgd en snel geleverd, ik weet eigenlijk niet wat ik er nog meer over moet zeggen. Gewoon goed.

zo, zo!

De geleverde sneakers zijn te groot. Wijdte H is niet mijn maat. Mijn vorige Waldlaufer schoenen, bij U gekocht, hebben wijdte G, maat 6 1/2. Fijne schoenen, De nieuwe sneakers moeten derhalve retour, maar het filiaal aan de Klaasstraat in Venlo is niet open. Wat nu. Graag uw antwoord.

Was even een probleem met inloggen, toen verliep alles goed

Prettig te woord gestaan.

Super goed en erg behulpzaam toen ik belde om te vragen of mijn maat nog leverbaar was

Betalen ging heel snel

Fijn dat het zo kan minde winkels Dicht Zijn

Snel en netje geleverd

Product was binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt en er zat ook materiaal in de verpakking om eventueel retour te kunnen zenden. Dit was overigens niet nodig

Duidelijke website en snelle levering.

Ik kende Munnichs niet en ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden als leverancier van Gabor sneakers. Sneakers werden snel geleverd door Post.nl en ook de instructies m.b.t.retourneren of ruilen zijn duidelijk omschreven. Ik ben tevreden.

Snelle en perfecte levering!!!

Snelle en perfecte levering!

Mooie site, goede aanbiedingen

Tijdens betalen kreeg ik in mijn scherm een waarschuwing dat Buckaroo onveilig is. Niet fijn zo’n bericht. Ben benieuwd hoe de levering verloopt.

Gewoon zoals je mag verwachten

Snelle correcte levering!

Varkensmarkt 8