Schoenen zitten goed en maat komt overeen met de winkelmaat. Snelle levering. Zou handiger zijn als de koper een e-mail krijgt dat ze afgeleverd worden met tijdstip.

Toplevering zeer snel en betrouwbaar!

Geweldig hoe het eruit zag, ook keurig en extra paar veters erbij in andere kleur!

Snelle levering van mooie schoenen

Schoenen zijn snel geleverd en zitten heerlijk.

vlugge bezorging. Zeer correct.

Goede hulp van de klantenservice. Goede kwaliteit van de gekochte schoenen ze zitten als gegoten! Keurig verpakt.

artikel was snel geleverd, keurige verpakking en precies zoals op de website

fantastisch

Snel, deugdelijke verpakking, extra verpakkingsmateriaal om te retourneren

Primaenny

Van Munnichs uit prima geregeld. Vind t alleen belachelijk dat de PostNL niet bij afwezigheid bij de buren afgeeft en dan de dag erna wil terugkomen, maar vergeten dat er ook nog mensen zijn die 5 dagen per week hele dagen werken en dan moet je vervolgens zelf voor een andere tijd kiezen en allee avond uren moet je extra betalen. Begrijp ook niet waarom het Niet op een PostNL punt wordt afgeleverd.

Snel en prachtig verpakt

Snelle levering van mijn mooie tas, uitstekend verpakt, ziet er uit zoals op de site. Goed op de hoogte gehouden van de verzending, top!!!

perfect geleverd

Mijn bestelling werd redelijk vlug geleverd enkel jammer dat ik geen mail heb gekregen dat mijn bestelling werd verzonden daardoor wist ik niet wanneer het ging toekomen.

picobello

alles netjes geleverd en mooi verpakt

Helemaal goed!

Snel, zorgvuldig en goed verpakt

Snel en goed

Mooie schoen

Mooie schoen die ook goed past. Ze hebben de schoen gelijk verstuurd alleen deed postnl er een paar dagen over met bezorgen.

Herenriem.

Op tijd geleverd. Kwaliteit ok. Breedte van de riem zou standaard bij de gegevens moeten horen. Moest hier voor bellen.

Top bedrijf.

Het door ons bestelde paar slippers bleek voordat het werd verstuurd beschadigd. Keurige mail ontvangen met uitleg en het betaalde bedrag is teruggestort . Gebeld voor een andere kleur en dat paar was op voorraad en niet beschadigd. Vervolgens besteld en de volgende dag in huis. Prima zo’ n service. Britta bedankt. Gewoon top👍

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Blij en dankbaar met mijn mooie schoenen.

Goede prijs voor goed spul

Ik ben erg blij met mijn schoenen. Het enige wat mijn ervaring nog beter zou kunnen maken is een persoonlijke touch. Dat kan door een kaartje met vee plezier met je aankoop.

Snelle levering en goede service.

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis, sneller kon niet.

Mooie en goede schoenen voor redelijke prijs, snel verzonden.

Prachtige schoenen van Gabor besteld. Ik Had ze snel in huis. Ze zitten heerlijk en passen goed.

Top levering

Besteld en de dag er na al in huis. Top! Kwaliteit super.

Goede service ondanks de verkeerde schoen ontvangen

In eerste instantie een schoen besteld echter zat in de doos twee verschillende maten. Na contact met de klantenservice heb ik als nog juiste maat ontvangen met daarbij een paar schoenspanners. Goed opgelost en top service!

snelle en correcte levering

Gewoon goed!

Snelle vlotte levering! Top!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond