Pluspunten

Vlugge afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Webshop werkt prima

In Eindhoven kregen we te horen dat de door ons uitgekozen schoenen niet meer in voorraad waren. We hebben ze echter besteld via de webshop. Ook werd medegedeeld, dat deze schoenen van de nieuwe collectie waren, terwijl ze vorig jaar ook al in de winkel waren....De verkoopster deed weinig moeite om ons van dienst te zijn.

Pluspunten

Snelle levering, helemaal volgens afspraak

Pluspunten

snelle levering keurig verpakt makkelijk te bestellen móóie schoenen overigens, ook de service in de winkel in Roermond is uitstekend

track and trace méér schoenen met een hakhoogte van 5 cm ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling en duidelijke communicatie vwb status-update.

Bij 1 van de ontvangen schoenen zit een vlek op de zijkant van de zool die niet weggaat. Controleren op correcte staat is aan te bevelen.

Pluspunten

Eerst in winkel geweest en heb daar het artikelnummer gekregen. Goed en netjes geholpen in de winkel. Op de bestelling en afhandeling er van heb ik geen enkel op of aanmerking. Voor de tweede maal dat ik via internet besteld heb wederom een tevreden klant.

Pluspunten

Ik heb ontvangen een paar Gabor schoentjes grijs suede een slede hakje, als versiering op de voorvoet zwarte kraaltjes. het schoentje zit geweldig daarom draag ik zo graag Gabor. Pasvorm heel goed. De levering is heel vlot, dus ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bij jullie kopen, trouwens ik had al eerder een bestelling bij jullie gedaan. met vriendelijke groeten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Kwaliteitscontrole producten (reden om schoenen niet te leveren) - Terug storting aankoop bedrag in 2 dagen

- Geen producten die niet van voldoende kwaliteit zijn, of niet op voorraad zijn op de website aanbieden/laten betalen. - Eerder product van website verwijderen (was nog ruim een dag beschikbaar)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het contact, de bereikbaarheid.

De levering zou sneller kunnen. Als ik iets bestel, zou het fijn zijn, als het zelfde dag nog verstuurd zou worden. Controle op het adres, waardoor het pakket niet retour gaat.

Pluspunten

23 december in de middag een bestelling geplaatst en op 24 december bestelling ontvangen. Schoenen keurig verpakt in een stevige plastic tas en tevens een nieuwe tas bijgevoegd om de schoenen eventueel te retourneren. Kortom super service!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben helemaal niet tevreden, ik had schoenen op 11 december besteld en ze zijn nu nog steeds niet aangekomen. Ik heb verder ook niks gehoord.

Pluspunten

super goed site, zeer snelle levering

Goed site, houden zo

Pluspunten

Super service snelle levering

Pluspunten

Ik kocht een paar laarzen een dag voordat de sale begon. Jullie hebben mij een mail gestuurd om te zeggen dat ik de laarzen met de sale korting kon krijgen en hebben het resterende bedrag op mijn bankrekening gestort. Goede service! Vlotte bezorging. Snelle reacties op mij mailtjes!

Pluspunten

Snelle levering-goed verzorgde verpakking

Vermelden dat retournering voor eigen rekening is.Misschien heb ik dat over het hoofd gezien, maar ik wist het niet

Pluspunten

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Ruime keuze in het assortiment, snelle levering

Mogelijkheden om bestelling af te kunnen halen bij b.v. post nl punt.De filialen liggen voor ons te ver weg om bestelling. daar op te halen .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, schoenen bleken niet leverbaar in mijn maat, terwijl dit wel op de site stond.

Maten beter bijhouden op de site. Mijn maat staat er nu nog steeds bij, maar bleek niet leverbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van juiste product en correcte financiële afhandeling.

Tracking functie van PostNL werkte niet. Geen bericht ontvangen dat de schoenen waren gearriveerd in de winkel. Afhandeling in winkels verdient verbetering. Schoenendoos lag zonder naam in het magazijn. Verkoopster (junior?) was niet op de hoogte van de procedures en de verdere behandeling. Oudere medewerkster kende de procedure wel, maar gaf alleen advies aan de junior. Gelukkig stond de mail met factuur op mijn iPhone. Die moest ik doorsturen naar de winkel. Zij hadden zelf geen informatie.

Pluspunten

Snelle levering. Correct verpakt. Heel verzorgd. En in de Gabor collectie vond ik ook modellen die ik niet nog gezien had, dus die heb ik nu besteld.

Pluspunten

Omdat ik zeer smalle kuiten heb, is deze webshop de enige die Gabor laarzen XS verkoopt. Ik twijfelde over de maat en heb gevraagd of ik twee verschillende maten mocht bestellen, maar ook zonder retourkosten één paar terug mocht sturen. Hiermee ging men akkoord. Dit is geweldige service. De laarzen zijn fantastisch en ik zal zeker vaker op de site kijken of er iets van mijn gading is.

Er zullen zeker meer mensen zijn als ik die twijfelen tussen twee maten. De verzendkosten van het retour sturen kunnen dan een struikelblok zijn. Maak ook het retour sturen gratis of vraag hier een kleine bijdrage voor.

Pluspunten

Schoenen waren de volgende dag al binnen. Helaas was een schoen te ruim ,maar bij Munnichs Eindhoven centrum namen ze deze terug ,plus een belletje voor een ander paar dames waren zeer service gericht top.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond