Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle verwerking en levering. Er wordt melding gemaakt van een betrouwbaar merk met duidelijke communicatie over bezorgmomenten. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten en prijs-kwaliteitverhouding. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met nadruk op snelheid en betrouwbaarheid.
Met een fikse korting op een betrouwbaar merk, ondertussen ook al kunnen genieten van de aankoop.
27 February 2026
Bart
Knokke-Heist
Bestelde rugzak voldoet aan de verwachting. Verzending e..d. was ook prima, snel, netjes, goede communicatie over te verwachten bezorgingsmoment.
12 July 2025
Lex
Zutphen
Bestelling is snel afgehandeld
15 June 2025
Gianni
Almelo
vlugge levering. keurig verzorgd pakket.
willy
zutphen
Wel dure verzendkosten..zeker als je het artikel moe5 ruilen ivm maat...
Helma
Tilburg
snel geleverd, prima in orde
marianne
HEIJNINGEN
Een heel goed paar schoenen gekocht voor een mooie prijs. Dus ik wil nog een paar in een andere kleur. Het is drie weken geleden dat ik de schoenen haf gekocht. Nu ze verkopen helemaal geen schoenen meer.
24 May 2025
Nathalie
Leiden
Goed product en snel verzonden
11 May 2025
Carla
Weert
Netjes op tijd geleverd. Helemaal tevreden.
26 April 2025
Jack
Breda
Jas gekocht en zoals gewend van Avantisport, snel geleverd en goed verpakt.
22 April 2025
Adi
Zuid-Scharwoude
Al meerdere malen besteld, iedere keer goed verlopen. Tevreden!
20 April 2025
B.
Volkel
Perfect afgeleverd snel en mooi verpakt. Zo blij dat ik dit jasje nog kon vinden. Heb er meteen 2 besteld en bestel er nog 1 voor de verjaardag van m’n man zijn verjaardag.
19 April 2025
L
Sint Michielsgestel
Bestellen ging eenvoudig, product zoals precies zoals afbeeldingen. Snelle levering
5 April 2025
Guus
Maasbree
Ik ben zeer tevreden over avantisport. Bestelling was zeer snel geleverd
31 March 2025
Ariette
Enkhuizen
Juiste product gevonden en besteld. Snelle levering, prima prijs en product voldoet aan verwachting
31 March 2025
Mark
Schagen
Duidelijke website en in vergelijking met andere aanbieders was mijn product net wat goedkoper. Ook snel geleverd, de volgende dag al. Kortom, ik ben heel tevreden.
19 March 2025
Margot
Amsterdam
Vlot geleverd, netjes verpakt, alles goed verzorgd. Had alleen wat goedkoper mogen zijn
3 March 2025
Arco
Scharendijke
Tas is lekker ruim, stof voelt goed aan. Prijs is top!
21 February 2025
Renate Kraijenoord
Den haag
Super snelle levering . Zeker aan te bevelen!!
21 February 2025
Ron
Venlo
De bestelling ging vlot, maar helaas niets ontvangen. In de DHL app kwam een melding dat de adresgegevens onvolledig waren en na een week ging het pakket retour afzender.
18 February 2025
M.
Maastricht
Onlangs een thermo-shirt gekocht bij Avantisport. Was zeer verrast over het grote aanbod van sportkleding. Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ook de prijs was in vergelijking met andere aanbieders van hetzelfde shirt een stuk lager. Heb het nog nergens goedkoper gezien. Sterke aanrader dus!over.
17 February 2025
Marcel
Doesburg
Positief. Voldoet aan de verwachtingen.
25 January 2025
Snel ik n goed geregeld
13 January 2025
Bert
Houten
Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport.
Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.
A van Leeuwenhoekweg 54
2408 AN Alphen aan de rijn