Laden reviews...
2 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti elogiano una spedizione rapida e un marchio affidabile con una buona comunicazione sull’evasione/consegna. Si apprezza la gestione rapida dell’ordine e l’informazione chiara sui tempi di consegna. Alcuni menzionano i costi di spedizione e la relazione prezzo-qualità. Nel complesso l’esperienza è positiva, con velocità e affidabilità in primo piano.
Vlijmen
Pluspunten
snelle levering, makkelijk bestellen
Verbeterpuntenzou t niet weten
phons
zeist
brie
Pluspunten
Ze hebben een leuk aanbod. Regelmatig goede acties.
Verbeterpunten-
15 October 2016
Marcel
Bergen op Zoom
Pluspunten
VerbeterpuntenBarcode kloppen niet. Moet naar gekeken worden
14 October 2016
Jolinda
Amsterdam
Beste Jolinda,
Ik begrijp dat u problemen heeft gehad bij het retour sturen met de Kiala E-label. Telefonisch hebben wij contact met u hierover gehad. Het probleem is bekend bij ons en hebben hiervoor ook met Kiala contact opgenomen. Wij krijgen te horen dat de Kiala punten de pakketten ook aan kunnen nemen als het pakket niet gescand kan worden. Wij hebben de retour in ieder geval netjes ontvangen en hier verwerkt.
Bedankt voor de beoordeling.
Jori
Pluspunten
Snelle levering en betaling ging makkelijk
VerbeterpuntenMisschien de kleur van product beter weergeven ik dacht aan het plaatje te zien dat ik een witte aus kocht maar was licht blauw
Jelle
Lelystad
Beste Jelle,
Bedankt voor je goede beoordeling. Je geeft een goed punt aan wat ook goed is uit te leggen. Wij proberen alle kleuren zo goed mogelijk te tonen op de website, helaas zijn sommige kleuren erg lastig goed weer te geven en zetten wij daarom de kleur ook altijd bij specificaties. Wij raden aan om altijd de specificaties te lezen, dan kan je nooit een vergissing maken met de kleur.
Mocht je het artikel niet willen kun je het artikel gratis retour sturen met Kiala.
Jori
Pluspunten
De hele snelle levering en de keuze om het pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt.
Martijn
Haarlem
Andres
Pluspunten
Snelle levering en goede actie!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan,niks op aan te merken!
Carlo
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijzen
VerbeterpuntenSite kan iets mooier
Pieter
Amsterdam
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
12 October 2016
Richard
Den Helder
Amstelveen
Pluspunten
Goede terugkoppeling, duidelijk email verkeer omtrent de order!
Marc
Boxtel
Pluspunten
Prima levering, snelle levering, uitstekend
VerbeterpuntenZou 10% korting krijgen na de 1 e levering maar kon dit niet invullen op de aanvraag en deze korting niet ontvangen op de 2 e levering
B.Mooij
Houten
Edam
10 October 2016
Corné
Goes
Pluspunten
Makkelijk bestelproces in de webshop. Producten worden netjes verpakt in verzenddoos. Zeer tevreden over kwaliteit geleverde producten.
VerbeterpuntenEen snellere verzending/ levering zou fijn zijn, want nu afhankelijk van levering door derde partij (voor JAKO producten) voor totale bestelling verzonden wordt.
10 October 2016
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor de beoordeling van de website. Helaas hebben wij inderdaad te maken met een merk wat wij niet op voorraad hebben en besteld moet worden. Omdat wij de producten scherp aanprijzen is het voor ons nog niet mogelijk één zending in tweeën te versturen. Helaas zijn die kosten voor ons te hoog. Vandaar dat wij de klant dan ook altijd gelijk mailen na de bestelling en aangeven alles tegelijk te versturen. Bij de artikelen op de website hebben we ook aangegeven dat er een levertijd aan verbonden is.
In ieder geval bedankt voor uw feedback, wellicht kunnen we in de toekomst het één en ander aanpassen hiervoor.
Jori
Pluspunten
snelle verzending, producten van goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
J
Pluspunten
Snelle Levering, Scherpe prijzen Kortom Avanti is voor mij de webshop welke in mijn top 3 thuis hoort.
VerbeterpuntenGeen :) Keep up the good work
www.megadump.nl / Michael Silvester
Harderwijk
Beste Micheal,
Bedankt voor de leuke en goede beoordeling!
We hopen dat het artikel naar verwachting is!
benno ilbrink
zutphen
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudig gebruik.
8 October 2016
7 October 2016
Mariusz Filipkowski
Assen
Pluspunten
Ik vind het een zeer goede webwinkel met een ruim assortiment duidelijk en overzichtelijk en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenBlijf deze koers varen.
7 October 2016
Mathieu