Pluspunten

Goede spullen & snelle service

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

zeer betrouwbare en klant vriendelijke site

Pluspunten

Goede ervaring, afspraken worden keurig nageleefd, verschillende mensen al aanbevolen en die waarderen avantisport ook

Pluspunten

Goed service ivm omruiling. Snelle leveringen!

Pluspunten

Ga zo door

Pluspunten

Positief, website wel wat ongemakelijk

Pluspunten

Prima service, goede product keuze en kwaliteit

Pluspunten

Duidelijk boven te zien dat ik zeer tevreden ben met Avantisport.nl Betrouwbaar, goede klantenservice, zeer snelle levering en allerbelangrijkste: HELE GOEDE ACTIES! Mensen met wat minder kunnen dankzij Avantisport.nl ook wat leuks/merk aantrekken! Zo heb ik, mijn dochters en mijn broertje spullen gekocht bij Avantisport.nl Ik kijk minimaal 1x per week naar de site. Blijf vooral doorgaan met die HELE GOEDE ACTIES! Vaste/goede klanten zouden het heel leuk vinden om zo nu en dan een extra kortingscode te krijgen (bovenop alle lopende acties). Af en toe kijk ik wel eens en zie ik iets leuks, maar dan zie ik de prijs en misschien op zo'n moment als ik een extra kortingscode heb dat dat net mij overhaalt om het gewoon te bestellen... Misschien een TIP!

Pluspunten

prima webshop met snelle levering

Pluspunten

super snel

Pluspunten

goede prijzen en snelle levering

Pluspunten

Snelle service, prima

Pluspunten

zeer goed snelle levering

Pluspunten

altijd de nieuwste artikelen direkt op voorraad met aantrekkelijke kortingen

Pluspunten

Ik ben al jaren een tevreden klant van Avantisport. Alle producten zijn altijd naar tevredenheid geleverd. Ruilen of gewoon retour sturen is geen probleem.

Pluspunten

Na een slechte ervaring met een aangeschaft product werd ik goed gecompenseerd. Na een (gratis) retourzending mocht ik iets anders uitzoeken voor het aankoopbedrag. Een erg klantvriendelijke en nette oplossing. Ik was er iig erg blij mee en raad deze winkel aan iedereen aan.

Pluspunten

Beschikt over alles waarvan je hoopt dat een webwinkel over beschikt (zoals betrouwbaarheid).

Pluspunten

ik vind het een prima ervaring

Pluspunten

Veel keus en snel geleverd. Prima service

A van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan de rijn

Over Avantisport

Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport. Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.