Pluspunten

Supersnelle levering!

Iets minder mail

Pluspunten

Pluspunten

Positieve punten...kan eigenlijk geen negatieve punten verzinnen! Goede actie, betrouwbaar (vooruit betalen) en snelle levering. Dit is de 3e keer dat ik hier bestel en ik merk dat als ik iets nodig heb, kijk ik als eerste bij Avantisport! Ik heb me ook aangemeld voor de Nieuwsbrief, dus ik blijf Avantisport volgen!!!

Meer goede acties. Ik heb niet veel inkomen en als ik iets leuks wil hebben (met merk) dan moet ik het van jullie goede acties hebben. En misschien een vestiging in Amsterdam Zuidoost!

Pluspunten

goede prijs, snel geleverd

Pluspunten

makkelijk te bestellen en snelle levering en volop keus.

geen

Pluspunten

Zeer snelle service

Het kan even duren voor je je geld terug hebt na retourneren van een artikel. Dit kan beter worden afgewikkeld. Opm dit gaat over bezorging in het verleden, niet het huidig onvangen artikel.

Pluspunten

zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pyjama en boxershort = prima. Hardloopbroek is een cadeautje, moet dus nog gepast worden.

De slippers zijn niet goed gelijmd. de bovenkant van één van de slippers zat meteen al los. Heel jammer.

Pluspunten

netjes verpakt

lange levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke stoere meidenschoen.

Bestel een maat groter! De eerste schoenen moesten retour en dat was nogal een tegenvaller.

Pluspunten

Snelle levering.

Matje besteld dat volgens site 1 cm dik is... nou, dat is ie niet...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

Pluspunten

mooie jas

Pluspunten

- goed verpakt - snelle levering

---

Pluspunten

Was bang dat schoenen los in een doos zouden komen, maar zijn netjes in eigen doos van het merk verzonden. (belangrijk voor een collector). Hele snelle bezorging na de bestelling. Fijn dat bij elke foto direct in beeld komt welke maten nog beschikbaar zijn (dus wanneer je boven een foto hovert met je muis)

Het is vervelend dat je ingelogd of niet ingelogd toch steeds je wenslijst kwijt bent na een kwartier. In principe zet je dingen in de winkelwagen of op je wenslijst juist om er een uur later mee verder te kunnen of een dag later nog iets toe te voegen of weg te halen, maar nu moest ik elke keer opnieuw beginnen, terwijl de pashok er wel leuk uitziet qua opzet.

Pluspunten

Makkelijk een juiste selectie te maken, en inderdaad de volgende dag thuisbezorgd middels PostNL.

Pluspunten

zeer tevreden

geen

A van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan de rijn

Over Avantisport

Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport. Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.