Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle verwerking en levering. Er wordt melding gemaakt van een betrouwbaar merk met duidelijke communicatie over bezorgmomenten. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten en prijs-kwaliteitverhouding. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met nadruk op snelheid en betrouwbaarheid.
Pluspunten
Snel en vriendelijk
VerbeterpuntenIets ruimere openingstijden voor het afhalen
20 April 2017
anoniem
Pluspunten
Prima levering
20 April 2017
Ronald
Heerhugowaard
Pluspunten
makkelijke site, bestellen ging gemakkelijk, communicatie was goed, dus uiterst tevreden met deze bestelling
Verbeterpuntenzou op dit moment niet weten
Gab
rosmalen
anoniem
Pluspunten
ja
karin
oegstgeest
Pluspunten
what you see is what you get... precies zoals we het willen, toch...?!
17 April 2017
evelien & rolf
bunschoten
VerbeterpuntenNvt
Patrick
Veldhoven
Pluspunten
Vrijdagmiddag besteld voor 14.00,
zaterdag vroeg in de avond geleverd!
Niks anders dan lof,en ik kan mijn nieuwe sneakers voor de paasdagen al dragen!!
Superaanrader voor iedereen die nog twijfeld,
De allerbeste prijzen en supersnel geleverd!
A
Zeist
Pluspunten
Snel en goede bezorging
VerbeterpuntenZijn er niet
anoniem
Pluspunten
Meerdere keren iets aangeschaft bij Avanti sport. Voor 19:30 besteld dan heb je het binnen 24 uur in huis. 2 duimpjes omhoog!
VerbeterpuntenBoven € 50 gratis verzending is heel gewoontjes bij conculega's. Kan ook een kortingsbon bij de bestelling toevoegen. Nodigt ook uit om opnieuw iets te bestellen!
15 April 2017
Hippe Henkie
Spakenburg
Pluspunten
Duidelijk website, duidelijk communicatie. Gratis bezorgen én (max 1x) gratis retourneren een pluspunt.
VerbeterpuntenIk vermoed dat ze niet veel voorraden hebben. Ik heb meerdere keren een aantal dagen moeten wachten op een artikel. Dat staat wel vermeldt bij de bestelprocedure. Maar vandaag de dag leveren de meeste webwinkels binnen 24 uur. Je kunt op de website de zoekresultaten niet op volgorde van prijs laag-hoog zetten of best beoordeeld, of best verkocht. Retourneren volledig gratis. Niet beperken tot een max aantal keer.
15 April 2017
Dave
Uitgeest
Beste Dave,
Bedankt voor je beoordeling en het doorgeven van verbeterpunten. We zullen gaan kijken of we de tip van de ''zoekresultaten niet op volgorde van prijs laag-hoog zetten of best beoordeeld, of best verkocht.'' in de toekomst nog kunnen toepassen. Momenteel werken we met een filter functie met bereik balk van prijs. Jako is inderdaad een artikel wat wij niet op vooraad hebben. De rest van alle merken hebben we wel op voorraad liggen en kunnen we binnen 24 uur leveren. Vervelend dat de maat niet overeen kwam met wat u dacht. We zullen dit ook bij Jako gaan melden want wij werken met hun maatbogen. Toch blij te lezen dat de uiteindelijke maat wel goed is!
Nogmaals bedankt voor de feedback!
A
Grootegast
Luc Jansen
Nijmegen
Astrid
Alphen aan den Rijn
Pluspunten
Sneakers om 16.45 uur besteld, volgende dag in huis! Supersnelle levering en keurig netjes verpakt...helemaal TOP!
Renate
Budel-Dorplein
Pluspunten
uitstekende kwaliteit en snelle levering
Peter
Purmerend
anoniem
Pluspunten
De ophaalservice was zeer goed, vriendelijk en prettig.
VerbeterpuntenToen ik later voor onze andere dochter dezelfde schoenen wilde kopen was de prijs opeens verdubbeld. Dat is wel een beetje raar zo'n prijsverhoging en ik vind eigenlijk ook dat je het niet kunt maken.
Beveelt niet aan
Mariëlle
Leiden
Beste Mariëlle,
Bedankt voor de beoordeling van onze website. Ik zie inderdaad de het schoentje wat u had besteld als aanbieding had gestaan. Helaas komt het nu eenmaal voor dat artikelen tijdelijk in de aanbieding gaan, en daarna weer terug gezet worden naar het oude bedrag. Mocht u daar net naast hebben gegrepen horen we dat graag bij de klantenservice en kunnen we altijd nog kijken of we het op een passende manier kunnen oplossen. Mocht u hier nog in geïnteresseerd zijn horen we dat graag.
Jori de Boer
Pluspunten
Prima product en snelle levering.
12 April 2017
Rene
Amersfoort
Pluspunten
Twee paar puma sneakers besteld. Prijs was prima. Levertijd okay. De website is duidelijk. Hierover ben ik tevreden.
11 April 2017
Martin
Rijswijk
Pluspunten
Snelle levering en snel antwoord toen ik de klantenservice een vraag had gesteld.
11 April 2017
Marlous
Tilburg
10 April 2017
ina
Ekehaar
Pluspunten
Optijd aangekomen, snelle levering. Mooie producten!
Christie
Hardenberg
Ingrid
Schijndel
Pluspunten
Prettige website. Duidelijke informatie
VerbeterpuntenHet retourformulier is onnodig ingewikkeld. Maak het overzichtelijk met kopjes voor de verschillende opties en zet het in overzichtelijke stappen.
Saskia
Enschede
Beste Saskia,
Bedankt voor de feedback. We willen zo duidelijk mogelijk zijn naar de klant toe. We zijn er ook mee bezig het formulier aan te passen naar een beter overzichtelijke pagina. Bedankt voor de tip. Mocht de schoen stuk zijn dan horen we dat graag bij de klantenservice. Ik denk dat het te maken heeft met het aan en uit knopje wat op de zijkant zit.
Mocht u nog verdere vragen hebben horen we die graag.
Jori de Boer
Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport.
Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.
A van Leeuwenhoekweg 54
2408 AN Alphen aan de rijn