Pluspunten
Scheenbeschermers en adidas slippers besteld. Volgende dag in huis.. wat wil je nog meer.
VerbeterpuntenWellicht geen of minder verzendkosten in de toekomst, is vaak iets waar ik (en meerdere wellicht) als ervaren internetshopper naar op zoek ga.
Goedemorgen Roel,Wij hebben ervoor gekozen om lagere prijzen aan te bieden en bij afname van , 65,- de verzendkosten te vergoeden. Helaas zijn we dan bij kleinere orders genoodzaakt verzendkosten in rekening te brengen. Als er vragen zijn, horen we graag.
Pluspunten
In het verleden hebben we produkten besteld die wel aan de verwachtingen voldeden. Toen ging het wel goed.
VerbeterpuntenIk heb contact opgenomen met Avanti om door te geven dat het door hen geleverde running shirt tijdens gebruik onprettige eigenschappen heeft (te weinig ademend als ik het met andere running shirts vergelijk). Men gaf aan hier niet op in te kunnen gaan omdat het produkt gedragen was. Tsja, vóór het dragen was het draagcomfort niet vast te stellen.
Beste M, Goed om elkaar net even aan de telefoon gesproken te hebben. Zo konden wij de klacht nog eens goed doornemen. Wij zijn u te gemoed gekomen en hopen u hiermee alsnog blij te kunnen maken met een volgende aankoop.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede schoen qua kwaliteit vorm en voetbed.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en goede aflevering. Ook bij het telefonisch contact goede en vriendelijke behandeling.
VerbeterpuntenIets meer aandacht voor het feit dat er op de website gesteld wordt: voor een bepaalde tijd besteld de andere dag in huis. Dat kan natuurlijk niet altijd en daar heb ik zeker begrip voor. Stel dan b.v: vaak de andere dag al in huis.
goedemorgen, Wij proberen al onze orders de volgende dag te leveren met uitzondering van de producten waar een levertijd op zit en dat staat vermeld op de site bij het artikel.
Pluspunten
levertijd, communicatie
Pluspunten
Snel goede prijskwaliteits verhouding
Pluspunten
Super snelle bezorgen!
Pluspunten
supersnelle service duidelijkheid over aflevering
Pluspunten
Pluspunten
Goede omschrijving (foto's) en een snelle levering met
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenKlant op de hoogte stellen wanneer de ingevoerde leverdatum niet gehaald gaat worden. Inzichtelijk maken welke datum/tijdstip de bestelde artikelen zijn verzonden naar het afleverpunt.
goedemorgen Angelique, Bij de producten waar een levertijd op zit staat vermeld op de site bij het artikel. Als uw order verstuurd wordt krijgt u een track and trace code toe gestuurd en daar kunt u zien wanneer het afgeleverd is.
Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke website - Ruime keuze - Mooie aanbiedingen
Verbeterpunten- Verzendkosten - De adidas keepershandschoenen vielen enigszins wat tegen, nogal 'dunne' handschoenen, het shirt daarintegen was perfect.
Goedemorgen Ellen, Wij hebben ervoor gekozen om lagere prijzen aan te bieden en bij afname van € 65,- de verzendkosten te vergoeden. Helaas zijn we dan bij kleinere orders genoodzaakt verzendkosten in rekening te brengen. Als er vragen zijn, horen we graag.
Pluspunten
Goedkoper dan andere zaken of sites! Hele snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd, goedkoop, netjes verpakt
VerbeterpuntenKunnen aangeven wanneer het geleverd wordt. Hoeft wellicht niet meteen bij bestelling maar als jullie het hebben dan aangeven 'dag x gaan we leveren, voor wijzigen klik hier'. Dat je dan max 2 of 3 dagen uit mag stellen. Maar, dit zou leuk zijn, helemaal niet vereist. Ik zou zo weer bij jullie bestellen
Goedemorgen Robert, Dank voor je review, hierbij onze tekst op de site... Wanneer je bij Avantisport een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 19.30 uur en deze betaald via iDEAL, creditcard, Afterpay of Paypal, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 19.30 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden.
VerbeterpuntenGeen.. Helemaal top..
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Bestelling en info over de bestelling is gewoon prima geregeld
Pluspunten
gemakkelijk en snel
Verbeterpuntenhad broekjes erbij besteld om aan de 65 euro te komen De skibroek past niet dus gaan de broekjes ook weer terug anders krijg ik het bedrag van de skibroek - de porto terug en worden de broekjes (10 euro) duur als daar de porto nog bij komt is op zo'n bedrag erg veel
Goedemorgen Carla, een logische vraag/opmerking. Echter hebben wij als Avantisport gekozen om goedkopere prijzen te hanteren en de verzendkosten boven de € 65,- te betalen voor de klant. Ook kunnen de artikelen gratis(voor de klant) retour gezonden worden via Kiala. Onder dit bedrag zijn we gewoon genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen. Als er vragen zijn, horen we graag.
Pluspunten
de service is heel goed! en de schoenen ook:)
Verbeterpuntenmisschien is het een idee dat jullie erbij zetten dat als je zaterdag besteld dat de bestelling er pas dinsdag is i.p.v maandag of zondag
Goedemorgen Cilou, Goed om te lezen dat de service goed is!! Om nog terug te komen op je opmerking van het later afleveren... dit leggen we uit op de site. we zullen kijken dit prominenter in beeld te brengen. Wanneer je bij Avantisport een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 19.30 uur en deze betaald via iDEAL, creditcard, Afterpay of Paypal, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 19.30 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt en streven we er naar dat deze op dinsdag bezorgd zal worden.
54 A van Leeuwenhoekweg
Alphen aan de rijn 2408 AN