Beste Jos, Wanneer een mobiele computer eenmaal is opgestart, waardoor het Android besturingssysteem is geregistreerd, dan is het voor ons eerlijkheidshalve niet mogelijk het toestel als nieuw aan een volgende klant te verkopen. Daardoor kan zo’n toestel niet retour of worden omgeruild voor een ander toestel. Dit staat uitgebreid beschreven in onze retourvoorwaarden waarmee u akkoord bent gegaan, het staat op de productpagina van het betreffende product en u ontvangt een brief bij uw bestelling waarin dit wordt uitgelegd. Het is onze garantie dat u een nieuw en ongebruikt toestel ontvangt. We betreuren het dat u het ons kwalijk neemt, dat wij het verkeerd bestelde toestel niet retour willen nemen, maar we hadden u graag van te voren geholpen de juiste keuze te maken. Dat had deze situatie hoogstwaarschijnlijk voorkomen.
Beste Steven, We betreuren je negatieve beoordeling en het is beslist niet de bedoeling onze klanten te ‘naaien’. Zoals op de productpagina staat, wordt de Star TSP654II kassabon printer door de fabrikant zonder netadapter geleverd. Mogelijk heb je dat over het hoofd gezien. We streven altijd naar tevreden klanten, onder andere door eerlijke informatie over onze producten. Op iedere productpagina tonen we zelfs de optionele accessoires die je wellicht nodig kunt hebben. In dit geval stond daar ook de netadapter bij. Een netadapter is niet in alle gevallen vereist. De printer had ook een vervanging kunnen zijn van een defect exemplaar, waardoor je alleen een nieuwe printer nodig had. Wellicht kunt je de beoordeling nog eens heroverwegen, of we je inderdaad hebben Genaaid. Met vriendelijke groet, POSdata Nederland
POSdata Nederland is officieel Datalogic Gold Partner, Honeywell Silver Partner en Zebra Business Partner en werkt nauw samen met deze fabrikanten wanneer het gaat om oplossingen op gebied van barcode- en label techniek en het efficiënt inzetten van barcodescanners en etiket printers in uw organisatie.