Pluspunten
Levert snel de betrouwbaar toeristen kaarten met een goede landkaart
VerbeterpuntenJammer geen info over een medische verklaring voor Cuba
Pluspunten
Supersnelle afhandeling en levering
VerbeterpuntenEr werd sowieso snel geleverd maar wel wat miscommunicatie over de levering. Track en trace gaf aan vrijdagavond levering. Vrijdagavond zou ik niet thuis zijn en dus gebeld.. de reactie was nou mevrouw we komen vanavond (donderdagavond). Top! Op donderdagavond werd ik gebeld dat ze toch niet deze avond zouden komen dus nieuwe afspraak gemaakt.
Positive
Gerne wieder, Lieferung erfolgte sehr schnell. Kubareise ist aber erst in ein paar Wochen.
Positive
Ich wusste gar nicht, dass die Post so schnell liefern kann :-)
Unkomplizierte Bestellung, schneller Service. Vielen Dank und gerne wieder
Positive
Trustful company, everything worked out well, I received the Visa very quickly (approx. after 5-7 days). I can recommend them!
Positive
Hat alles sehr schnell und zuverlässig geklappt. Preislich auch die beste Alternative.
Pluspunten
I
Pluspunten
Kwaliteit van de antwoorden
Positive
Everything was fine. Would use this service again the next time I travel to Cuba!
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Makkelijk online te regelen. Bezorging was ook goed, dit gebeurde in de avond. Het verbaasde me dat de bezorger aanbelde en het niet gewoon door de brievenbus gooide.
VerbeterpuntenIn de verzendmail staat dat je thuis moet zijn of dat ze het bij de buren afgeven, maar ergens anders heb ik gelezen dat ze na 1x proberen in de brievenbus doen. Die info komt dus niet overeen en vind ik verwarrend. Nu nog zien of het visum het ook doet in Cuba :-P
Pluspunten
Super service en heel snle
Verbeterpuntenzie mijn beoordeling, het is gewoon heel goed
Pluspunten
Snelle levering en makkelijke site waar je bestelt
VerbeterpuntenTrack en trace kan beter, ging van begin van de middag naar uiteindelijk 9 uur in de avond.