Super Deal, alles bestens
Pluspunten
snelle levering ,prijs is goed vergeleken met andere site,s ,goede uitleg over de visums
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Erg snelle en correcte service. De site is heel erg duidelijk en werkt betrouwbaar.
Positive
fast service and fast delivery
Pluspunten
Snelle levering en extreem service gericht. Top!!
VerbeterpuntenFouten maken is menselijk .... het gaat er om hoe je het probleem op lost! En dat stukje klantgerichtheid heeft Cuba Visa goed begrepen. Thanks!
Positive
Klasse Abwicklung, günstige Preise. Werde ich weiter empfehlen und selbst auch wieder verwenden.
Pluspunten
Uitstekende service! Bezorger laat ruim vantevoren weten wanneer de visa bezorgd worden Waar je op andere websites 2x de reguliere prijs moet betalen voor een visum, was het hier maar enkele euro's (itt +25E) duurder bovenop de reguliere prijs!
VerbeterpuntenHet leek erop alsof we voor de bezorging van de visa thuis moesten zijn gezien de geplande bezorgtijd, echter kon dit gewoon door de brievenbus
Pluspunten
Snelle levering. Keurig bezorgd via de fietskoerier
Pluspunten
Wederom supersnelle en correcte service
Pluspunten
Zeer goede en vriendelijke service. Snelle levering en redelijke prijs voor de geleverde diensten.
VerbeterpuntenVoor de fietskoerier: "Brievenbuslevering" zou beter passen dan "bezorgd en voor ontvangst getekend".
Heel duur voor alleen een formuliertje
Prijs is vastgesteld door het Consulaat, daar hebben wij geen invloed op. Uiteraard hebben wij een groothandelsprijs, want ook wij hebben vaste lasten & personeel. Echter zijn wij nog steeds de goedkoopste op het web.
Positive
Great service! I got my visa in only 2 days. I would definitely recommend this service.
Pluspunten
Prijs en communicatie
VerbeterpuntenLevering