Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, mooie sieraden van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen en duidelijke productafbeeldingen. Klanten waarderen verzorgde verpakking en een vlotte bestelervaring. Persoonlijke aandacht en vriendelijke communicatie versterken de winkelervaring. Kortom, kopers voelen zich betrouwbaar en tevreden met hun aankopen.
Mooie en leuke sieraden, precies waar ik naar op zoek was! Overzichtelijke website met duidelijke foto’s en de snelle levering waar een leuke kaart met persoonlijke boodschap het helemaal af maakt, wil zeker nog meer gaan shoppen en houd de website in de gaten voor nieuwe items!
3 July 2026
Charell
Rosmalen
Wat’n fijne ervaring. Prachtige juwelen en geweldige kwaliteit. Ik zal er zeker nog komen en heb deze site al verschillende keren aangeprezen aan vriendinnen.
18 June 2026
Femke
Oost-Vlaanderen
Ik heb via de website een zilveren ring besteld en ben echt super tevreden. De ring ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto en de kwaliteit is duidelijk top, echt zilver. De bestelling werd ook snel geleverd, wat natuurlijk altijd fijn is. Wat ik extra bijzonder vond, was het persoonlijke berichtje dat ik tussendoor kreeg. Dat gaf echt een warm en betrokken gevoel bij de aankoop. Kortom, een hele fijne ervaring en absoluut een aanrader!
27 April 2026
Dann
Amersfoort
Zocht al een tijd zilveren ringen. Bij My Unique Style vond ik wat ik zocht. Mooi design. En snel geleverd in mooie doosjes.
3 April 2026
Diana
VIANEN UT
Oorbellen besteld voor de verjaardag van mijn zusje.Volgende dag al in de brievenbus.Ze was zo blij!
23 March 2026
Debbie
Voorburg
Ben lang op zoek geweest naar een zilveren ring maat 21. Nergens te krijgen en er werd mij verteld dat dit alleen op aanmaak kon. Totdat ik jullie site ontdekte. Wat een openbaring , zo duidelijk en een mooi assotiment met betaalbare prijzen. Vanaf mijn bestelling tot super snelle levering begeleid met lieve en zakelijke mededeling. Helemaal Top !!! Liefs Gerrie
2 March 2026
Gerrie
Deventer
Onlangs een zilveren armband cadeau gekregen van mijn partner, helaas niet mijn smaak. Daarnaast kreeg ik de indruk dat het geen zilver is voelt ook heel licht aan en ziet er goedkoop uit, alsof het plastic is met een een soort van zilver laagje erop. Zilvermerk is ook niet leesbaar. Ik ben allergisch voor alles wat niet echt goud of zilver is, krijg meteen een allergische reactie en na 10 minuten dragen voelde ik al irritatie. Voor mij de bevestiging dat het geen zilver is. Heb de armband aangetekend retour gedaan en binnen een week het geld retour op de rekening van mijn partner. Dat is dus wel positief.
Beveelt niet aan
21 February 2026
Lucille
Beek
Hi Lucille,
Dankjewel dat je de moeite neemt om je ervaring te delen.
Wat jammer om te horen dat de armband niet naar je smaak was en dat je twijfelde aan het materiaal. Al onze zilveren armbanden zijn gemaakt van echt 925 zilver. Het zilverkeurmerk is vaak heel klein aangebracht, bijvoorbeeld bij de sluiting of op een subtiel plekje, waardoor het soms lastig te zien is.
Dat een sieraad licht aanvoelt betekent niet dat het geen zilver is. Veel verfijnde ontwerpen zijn juist bewust licht en comfortabel om te dragen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij irritatie hebt ervaren, en dat is ontzettend vervelend. Zeker als je snel allergisch reageert begrijp ik dat dit je onzeker maakt.
Fijn om te lezen dat de retour en terugbetaling snel en netjes zijn verlopen. Dat vinden we belangrijk.
Mocht je het toch prettig vinden dat we nog even met je meekijken naar het specifieke model, dan mag je ons altijd een bericht sturen. We nemen kwaliteit en materiaal namelijk heel serieus.
Liefs Gerda
Mooie ketting met prachtige hanger gekocht. Snel en goed verpakt geleverd, ik ben zeer tevreden.
20 February 2026
Sandra
Vlissingen
er is een grote keuze aan juwelen, aangezien we het als verjaardagscadeau gekocht hebben voor dochter/zus die momenteel in Nieuw-Zeeland verblijft (een vriend die naar daar gaat, neemt het mee), kunnen we nog niet zeggen wat ze er van vond. Maar alles vlot verlopen, netjes verpakt, snel verstuurd en met een persoonlijk woordje. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we daar iets kopen.
17 February 2026
Michele
Brugge
My Unique Style had de sieraden die mijn dochter zocht. Mooie website, mooie sieraden, normale prijs. De sieraden waren snel besteld en tevens ook snel geleverd in mooi inpakpapier. Team bedankt
29 January 2026
Jantje
Rolde
Mooie sieraden en supersnel bezorgd! Het eerste sieraad met kerst besteld en daarna gelijk nog een paar mooie zilveren oorbellen! De bestellingen kwamen steeds snel en ontzettend leuk verpakt. Een echt cadeautje voor mijzelf, dit was dan ook zeker niet de laatste bestelling!
23 January 2026
Ellen Evers
LANDSMEER
Zoals in de titel staat. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De prijzen zijn normaal, het kwam vlot binnen en was leuk verpakt.
22 January 2026
Genève
Hillegom
Weken voor kerstdag aangekocht voor kerst kadootje maar is maar toegekomen achter nieuwjaar en op de mails word niet geantwoord zeker geen service
Beveelt niet aan
20 January 2026
Wendy
Assenede
Ik ben zo blij met mijn nieuwe ring met maansteen, helemaal verliefd. Heb zelfs terug gemaild om dit door te geven aan jullie.
15 January 2026
Annemiek
Boskoop
Mooie sieraden en fijne service toen bleek dat een ring toch te groot was. Gemakkelijk ruilen na een mailtje.
1 January 2026
Mirjam Kouwer
Boarnwert
Voor de kerst een armband besteld, kwam enorm snel binnen in een nette verpakking met een handgeschreven kaart erbij. Product zag er daarnaast erg fraai uit! Al om al een geslaagd cadeau!
29 December 2025
Pim
Schiedam
Het is heel fijn kopen bij hun Tegenwoordig veel oplichting met internet websites kopen bij hun is zeer vertrouwd kan zelfs achteraf betalen Het wordt bij hun op een hele fijne manier vol liefde afgehandeld Mensen koop hier dan wordt je niet teleurgesteld
25 December 2025
Els
Almere
Ik heb lang getwijfeld om online een ring te kopen omdat ik mijn maat niet goed wist, maar toch overstag gegaan met behulp van de maathulp en hij past perfect. Sympathieke verpakking en blij met het resultaat.
25 December 2025
ingeborg
amsterdam
Het was mijn eerste keer dat ik een bestelling plaatste, maar er volgen er zeker nog.
22 December 2025
Henny
Lippelo - België
Prachtige ring, snel bezorgd! Mijn dochter is er dolblij mee. Ik had nog een vraag over mijn bestelling en kreeg direct een positieve reactie. Later nog een lief berichtje erachteraan. Voelt fijn hier iets te bestellen en ga dat zeker vaker doen!
7 November 2025
Danielle
Zevenaar
Was al een tijdje opzoek naar een mooie zilveren ring. Toen kwam ik jullie tegen op facebook En vond daar meerdere prachtige ringen uiteindelijk een keuze moeten maken en mooie ring besteld. Ik ben er ontzettend blij mee en ga zeker vaker bij jullie bestellen! En het word ook nog supersnel geleverd. M.v.g B agema.
6 November 2025
B.agema
Munnekezijl
Mooie producten, netjes geleverd. Heel tevreden :)
31 October 2025
Liza
Nijmegen
Mooie sieraden en leuke foto's op de site. Ik ben blij met mijn aankopen. Wel vind ik de betaling wat gecompliceerd. Ik had meerdere cadeaukaarten van 20 euro. Maar je kan maar één code invoeren. Na contact te hebben gehad, zijn mijn cadeaukaarten omgezet naar één code. Prima oplossing, maar omdat je maar één code in kan voeren kon ik geen gebruik maken van de 20% kortingcode. Misschien kan er een extra optie komen in het betaalscherm, één voor de kortingcode en één voor de cadeaukaart. De levering is snel. Ik ben blij met mijn nieuwe sieraden!
16 October 2025
TH
Heerhugowaard
Jullie werken met correcte foto’s. Wat je ziet is wat je krijgt. 100% zilver tegen een mooie prijs. Heel mooi geleverd in een handig juwelendoosje dat je kan gebruiken om je juwelen in op te bergen maar ook mooi om cadeau te geven ;) Jullie hebben een mooie collectie. Dit was niet mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste :)
11 October 2025
Griet
Landegem - België
Ik ben hier zo blij mee. Verzending is super snel. De sieraden is prachtig. Het omruilen voor een andere maat ging ook super goed. Ik ga zeker vaker bestellen.
14 September 2025
Malissa
Bleiswijk
OOIT EEN DROOM…
Wat ooit begon als een droom van twee jonge meisjes (vriendinnen sinds de kleuterschool) is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende sieradenshop vol met unieke, bijzondere en eyecatching sieraden.
Dat vriendschap de basis én het succes is van My Unique Style, bewijzen Gerda en Margreet. Samen veel meegemaakt en uitgegroeid tot ambitieuze vrouwen die dagelijks (samen met het MUS team) gaan voor hetzelfde. Namelijk mensen blij maken met een prachtig assortiment aan sieraden. Dat 100.000+ vrouwen dagelijks stralen met MUS sieraden is prachtig!
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk