Mooie sieraden, ook als cadeau te geven

Amaya oorknopjes gekocht als cadeau voor mijn dochter en voor mijne kleindochter opal crown ring gekocht, heel blij waren ze, vonden ze zeer mooi. Werden ook snel geleverd!

Prachtige sieraden, snelle levering en attent verpakt

De sieraden bij my unique style zijn echt prachtig. Vind het lastig om de juiste maat te kiezen als je niet weet welke ring maat je hebt, maar gelukkig pastte de bestelde ring. Heb nog een andere op het oog die ik graag wil, maar die is even niet meer op voorraad. Werd wel goed ingelicht wanneer deze weer op voorraad zou zijn. Als de verpakking binnen komt is het echt even een klein verwen momentje. Mooie verpakking met een handgeschreven kaartje maakt dat het heel persoonlijk voelt. Leuk!

Snelle levering, mooi sieraad

Ik kocht oorbellen. Ze waren naar wens en zoals afgebeeld Correcte en persoonlijke levering. Juist die persoonlijke touch maakt dat ik zeker nog eens terug kom

Super ….leuk….snelle levering ….leuk kaartje

Super! Snelle levering Leuk kaartje Even gedoe met het indoen de super kleine ringetjes maar gelukt!

Precies wat ik wil erg mooi!

Trendy en goede kwaliteit sieraden met een snelle levering.

Sieraden zijn van goede kwaliteit. Service en levering snel en goed. Sieraden worden verpakt in een luxe doosje en vaak zit er een leuk ‘bedankt!’-kaartje bij.

SUPER!

Erg blij met de sieraden! Worden mooi verpakt in een schattig doosje, snelle levering en goede kwaliteit sieraden! Ik bestel zeker hier opnieuw!

Fantastische juweeltjes

Snelle levering, mooie juweeltjes, supervriendelijke klantendienst. Een heel erg persoonlijke benadering. Superleuk.

Twee mooie artikelen besteld en prachtig verpakt in luxe doosjes geleverd geweest Top klantendienst!! Een echte aanrader!

Erg netjes en vlot. Mooie sierraden.

Mooie kwaliteit sieraden

Eerste bestelling bij My Unique Style. Mooie sieraden van goede kwaliteit. Precies wat ik zocht. Snelle levering in mooi doosje.

Leuke webshop met echt mooie sieraden.

Ik koop al jaren via MyUniqueStyle, en elke keer als ik weer eens in de webshop kijk staat deze weer vol leuke nieuwe dingen. Geweldig die variatie, masr het betekend ook dat je niet te lang moet denken of dat leuke sierraad is weer weg.

Altijd zeer mooie en kwaliteitsvolle juwelen die net dat beetje anders zijn. Een grote meerwaarde aangezien de alternatievere (juwelen)winkeltjes aan het verdwijnen zijn in België. Snelle service en vriendelijk!

Erg fijne service

Ik had mooie oorbellen besteld. Ze zagen er prachtig uit. Helaas waren de sluitingen niet krachtig genoeg. Ik heb de klantenservice gemaild en retourneren was geen probleem. Erg fijn contact! Daarna hebben ze ze geprobeerd te maken maar dat lukte niet. Toen kon ik wachten tot ze een nieuwe set op voorraad hadden of mijn geld terug krijgen. Erg goede en vriendelijke service!

Supermooie sieraden

Hele mooie oorbellen gekocht, net even wat anders dan anders. Goede kwaliteit, leuke doosjes met een leuk kaartje. Echt een aanrader. Heb al meerdere complimenten gekregen. Jullie site al gepromoot hoor :-). Liefs Agnes

Uitstekend!!

Snelle en keurige levering.

Goed klantvriendelijk personeel!

Mijn kortingscode werkte niet, en ze hebben me een nieuwe code gestuurd! Heel fijn, heb 2 paar zilveren oorbellen gekocht. Zeer tevreden, mooie sieraden, koop er beslist weer!!! Topservice!!!

What you see is what you get.

Steeds precies zoals beschreven, voldoet altijd aan mijn verwachtingen. Heel blij met mijn bestellingen!

Kwaliteit en service is top

Heel tevreden van de aankoop. Mooi materiaal zoals omschreven Goede prijs/kwaliteit

TOP-service!

Via een gebruiksvriendelijke website een mooi armband gevonden voor mijn 12-jarig nichtje. Omdat ik nog enkele speciale vraagjes had, ook even telefonisch contact met hen opgenomen. Super vriendelijke en behulpzame vrouw aan de andere kant van de lijn! Op 2 dagen tijd de armband netjes ontvangen bij mij thuis in België. Gravering van het chinees teken was zeer goed uitgewerkt. Geweldig!

geweldig

Heel veel keuze aan mooie, orginele sieraden!

Smaakt naar meer!

Gekozen goederen zeer verzorgd ontvangen. Producten zien er in het echt net zo uit als op de website.

Netjes ingepakt en snel bezorgd helemaal top

Was mijn eerste bestelling maar ben prima tevreden. Genoeg keuze en snel netjes ingepakt bezorgd.

Goeie kwaliteit en mooie aparte ringen

Het is een goeie ervaring om bij unique decringen bestellen goede service en snelle levering

Top service!!

Service is helemaal top! Had een mail gestuurd voor een foto van een hanger. Kreeg meteen reactie met een foto! Levering verliep ook snel en goed! Ga zo door!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk