Snelle levering, mooi en attent verpakt

Mooi producten earcuff is wat ik zocht. Makkelijk betalen, snelle levering en attent kaartje erbij ..,

Super mooie gegraveerde ketting!

Ben heel erg blij met mijn kettinkje! Super mooi gegraveerd, precies zoals ik in gedachten had. Wordt geleverd met een leuk persoonlijk kaartje en in een mooi doosje. Ook zit er een doekje bij om de ketting mee te poetsen! Super snelle levering ook nog eens! Bedankt! :)

Top winkel. Leuke sieraden. Goede klantenservice

Meerdere leuke oorknopjes al gekocht/gekregen van deze shop. Niet zo handig dat de cadeaubon niet te combineren viel met een kortingscode. Naar contact met klantenservice werd dit meteen opgelost. Ik kreeg de korting gewoon alsnog teruggestort. Dus eigenlijk heeft de site nog een klein technisch minpuntje. Maar door de fijne service dikke 4,5 ster zeker verdiend!!

Alles netjes en snel geleverd.

Mooi sieraad

Mooi verpakt, snel geleverd Helaas al verloren, blijft niet goed zitten

Goede service en een app! Dat wil je toch?

Prima service en super snelle leverering!

Oorbellen waren zo als afgebeeld, niks op aan te merken! Binnen twee dagen was het bezorgd.

Super leuke oorbellen van goede kwaliteit!

ik kon mijn pakketje goed en makkelijk volgen via de post. Alles werd netjes zoals aangegeven geleverd in een envelop. Met een super schattig kaartje er bij! Al met al een super service

Goeie service, snel bezorgd, mooie producten!

Mooi kwaliteit voor een leuke prijs!

Erg leuke oorbelletjes besteld en wat en snel binnen. Ik ben er erg blij mee.

Mooi produkt, leuk verpakt , goed verzorgd

Zou hier weer kopen

De dienstverlening was goed.

Ik had mijn ketting op vrijdag besteld. Ik kreeg gelijk nadat ik had betaalt een e-mail en daarna nog een. Ik wist tenminste zeker dat ze met mijn bestelling bezig waren. Natuurlijk zat er een weekend tussen mijn betaling en leveringstijd dus ik had niet verwacht dat het snel zou komen, maar ik kreeg hem op dinsdag en ik ben er dol op.

perfect

Maat is goed, precies zoals op het plaatje staat aangegeven. Ben er blij mee

Snelle en klantvriendelijke service

Ik bestelde 3 paar oorringen. Deze werden heel snel geleverd en daarbovenop kreeg ik een vriendelijk, gepersonaliseerd briefje. Zéker voor herhaling vatbaar!

heel klantvriendelijk mét persoonlijke kaart

Bestelling prima geleverd. Goede kwaliteit.

Snelle levering en heel blij met het product!

Super!!

Heel klantvriendelijke dames en goede produkten

Ik heb gouden oorbellen besteld. Veilige betaling, niet duur en mooie oorbellen Mooie verpakking en snelle levering Direct antwoord op een evt. vraag. Kortom top ga zo door!

Helemaal goed

Leuk Unique product, fijne communicatie omtrent de levering Voor mij prima levering (hecht ik minder waarden aan kan ook best iets langer duren)

Snelle levering van leuke oorbellen

Vanaf het moment dat ik de order plaatste, werd ik telkens op de hoogte gebracht mbt de status van de levering. Bij de bestelling zat nog een persoonlijk kaartje. Helemaal leuk!

Mooie ketting met dromenvanger voor een leuke prijs. Snel in huis. Superblij mee. En door mooie verpakking en lief kaartje echt een cadeautje ❤️

Snel de juiste producten geleverd

Met een leuke persoonlijke noot erbij, top

Mooie sieraden voor een mooie prijs!

MUS heeft veel mooie sieraden te koop voor een mooie prijs. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! Ze hebben klantvriendelijk personeel en een snelle bezorging!

Helemaal zoals je graag wilt: goede website, snelle service en persoonlijke aandacht

Kwam per toeval op de site. Had earcuffs gezien die bij missoma te koop waren en die wilde ik vanuit Nederland proberen te bestellen. Goede site, snelle online communicatie en levering. Met persoonlikk kaartje. Leuk.

Mooi en dierbaar

Het armbandje met drie hartjes voor mijn dochter gekocht voor speciaal en verdrietig moment. Daarom is het fijn dat het snel en met liefde is verpakt en verstuurd. Met ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Mooi en dierbaar

Perfecte service en kwaliteit.

Doe zo verder!

Oosterwoldseweg 2