Zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen

Ik heb voor het eerst besteld bij My Unique en wat een top service en wat een top kwaliteit! Ik zal zeker vaker wat bestellen en mijn vriendinnen aanbevelen om ook te bestellen bij My Unique. Bedankt voor de top service.

Precies wat ik zocht!

Zocht iets speciaals en dat is hier gelukt! Snelle levering keurig verpakt!

Super goede levering+product super goed verpakt!

Het product was snel geleverd, en de bestelling was erg overzichtelijk! Het product was stevig verpakt in een super schattig doosje! Product nog leuker dan verwacht& goede prijskwaliteit. Verzendkosten waren gratis dus dat was super fijn. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Vlotte en keurige afhandeling van de bestelling.

Goede prijs en mooi sieraad.

Hele leuke sieraden op de site en super snel geleverd!

De sieraden zijn echt super en van goeie kwaliteit. Haal zeker vaker hier mijn sieraden ❤️

Mooie oorringen , mooi geleverd

De kwaliteit moet ik nog afwachten. Heb ze vandaag ontvangen , ben er op het eerste zicht heel blij mee, van zodra de gelegenheid zich voordoet draag ik ze. Heel veel succes verder met jullie online shop. Heel veel dingen die ik leuk vind.

Mooi maar toch teleurgesteld

Vlotte levering, hartstikke leuke oorbellen maar ze blijven heel slecht zitten!!! Jammer dat ze niet geruild mogen:(

Bestelling was snel in huis

Product was wat ik er van verwachte

Top !

Hele mooie producten. Fijne en snelle verzendingz

Hele mooie kwaliteit!

Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar heb tot nu toe geen moment spijt!

Leuke artikelen

Prachtige sieraden en geweldige klanten service.

Ringen en oorbellen gekocht. Prachtig. Goede kwaliteit en geweldige klanten service.

Goede service en mooie sierraden

Ik bestel regelmatig bij My Unique Style. Zeer tevreden.

Snel verzonden

Zeer snel verzonden. Keurig verpakt. Enkel had ik een iets duidelijkere beschrijving verwacht want de ear stud was toch dunner dan ik had verwacht.

Prima service !!!

Hele mooie armband, mijn dochter was er heel blij mee .

Super netjes geregeld

Ik had zelf verkeerd besteld mailtje gestuurd en is netjes bij gewerkt. Na 2 dagen ketting binnen en ben er ontzettend blij mee.

Super mooie sieraden!

Ik vind de keuze bij My Unique Style heel ruim en uniek. Ik kan er uren blijven shoppen! De bestelling verliep soepel en had binnen een dag mijn bestelling in huis! De producten zijn mooi en van goede kwaliteit. Ik kan het echt aanraden!

Helemaal goed!

Levering is altijd snel en er zit ook altijd een leuk persoonlijk kaartje bij. Echt helemaal top!

Ik vond het een hele fijne service

Je krijgt een leuke spontane mail. Ook bij je bestelling krijg je een kaartje met een leuk berichtje erbij! Erg leuk en fijn ! Groetjes Nomi

geweldig!

hele mooie sieraden, snel geleverd én het aller tofste vind ik; persoonlijk geschreven kaartje! waar vind je dat nu nog? super!

Mooie Ring, precies zoals de foto en het persoonlijke kaartje erbij is helemaal leuk.

Mooie sieraden en goede levering!

Ik ben echt super blij met al mijn aankopen tot nu toe! De prijzen zijn leuk en de kwaliteit is echt erg goed! Ook vind ik het leuk dat de stijlen net iets anders zijn dan op andere websites. De hand geschreven kaartjes bij je bestelling maken het ook helemaal af. Word er altijd blij van.

snel. mooi. leuk verpakt

aanrader

Kwaliteit geen idee levering heel slecht

Tot nu toe kan ik niet beoordelen over de kwaliteit.. ik heb na 4 dagen nog mijn bestelling niet ontvangen terwijl ze beloven binnen 1 dag.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk