Fijne en overzichtelijke shop

Mooie oorbellen, goede service en een lief kaartje er bij.

Gewoon goed😁

Snelle levering met een “persoonlijke” touch erbij! Leuke sieraden, weer eens iets anders🥰

Zeer mooi spullen

Snel levering mooi verpakt veel keuze

Supermooi, netjes verpakt en snelle verzending❤

Meerdere oorbellen en armbandjes besteld. Heel blij mee, en niet duur... Waren snel binnen.

Snelle levering, mooie sieraden. Ben dol op armbanden en deze zijn echt mooi en ook nog eens mooi verpakt. Kortom alleen maar positief.

Top, zoals altijd!

Regelmatig bestellingen gedaan. Altijd de laatste trends. Snel geleverd en contact ook uitstekend. Ditmaal eerst een enkele oorbel ontvangen, maar na een heel prettig telefoongesprek, arriveerde de andere de volgende dag al. Zeer tevreden over deze webshop. Bestel gerust, ik raad ze aan.

Mooie spullen , aardige mensen, snelle levering

Een ketting besteld voor mijn vriendin, en kort na de bestelling kreeg ik een pop-up dat je nu 14%korting kreeg. Contact gehad met een aardige werknemer, en me geld netjes terug gestort gekregen.. Bij ontvangst van me bestelling een lief handgeschreven kaartje met een bedankje( erg leuk)

Snel ontvangen, prima kwaliteit!

Voor de prijs mooie sieraden, en snel binnen!

Goede service en hele mooie sieraden voor een goede prijs!

leuke producten en snelle levering

mijn koptekst zegt al genoeg..

Aangename persoonlijke aanpak

Je hebt een heel professionele ervaring met toch een persoonlijke aanpak!

Communicatie + Snelheid + Service+ Product+

Zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen

Ik heb voor het eerst besteld bij My Unique en wat een top service en wat een top kwaliteit! Ik zal zeker vaker wat bestellen en mijn vriendinnen aanbevelen om ook te bestellen bij My Unique. Bedankt voor de top service.

Precies wat ik zocht!

Zocht iets speciaals en dat is hier gelukt! Snelle levering keurig verpakt!

Super goede levering+product super goed verpakt!

Het product was snel geleverd, en de bestelling was erg overzichtelijk! Het product was stevig verpakt in een super schattig doosje! Product nog leuker dan verwacht& goede prijskwaliteit. Verzendkosten waren gratis dus dat was super fijn. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Vlotte en keurige afhandeling van de bestelling.

Goede prijs en mooi sieraad.

Hele leuke sieraden op de site en super snel geleverd!

De sieraden zijn echt super en van goeie kwaliteit. Haal zeker vaker hier mijn sieraden ❤️

Mooie oorringen , mooi geleverd

De kwaliteit moet ik nog afwachten. Heb ze vandaag ontvangen , ben er op het eerste zicht heel blij mee, van zodra de gelegenheid zich voordoet draag ik ze. Heel veel succes verder met jullie online shop. Heel veel dingen die ik leuk vind.

Mooi maar toch teleurgesteld

Vlotte levering, hartstikke leuke oorbellen maar ze blijven heel slecht zitten!!! Jammer dat ze niet geruild mogen:(

Bestelling was snel in huis

Product was wat ik er van verwachte

Top !

Hele mooie producten. Fijne en snelle verzendingz

Hele mooie kwaliteit!

Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar heb tot nu toe geen moment spijt!

Leuke artikelen

Prachtige sieraden en geweldige klanten service.

Ringen en oorbellen gekocht. Prachtig. Goede kwaliteit en geweldige klanten service.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk