In orde

Levering duurde 5 dagen (naar België). Huggies waren wat groter dan verwacht, alsook de 8mm ringetjes. Deze laatste waren moeilijk te sluiten eenmaal in het oor. Verder leuk kaartje erbij en kwaliteit ziet er ok uit.

Mijn bestelling was op tijd binnen en netjes verpakt. Ook leuk dat er een kaartje bij was verbonden

Perfect op alle gebied!

Mooie juwelen, perfecte prijs kwaliteit, zeer goede klantenservice, vriendelijke mails, zeer snelle verzending, overzichtelijke duidelijke website. Gewoon top, ik ben fan.

Leuke oorbellen voor een leuke prijs!

Precies zoals verwacht :)

Mooi ring, snel geleverd , goed service.

Mooi ring, snel geleverd , goed service.

top Service

Heel mooie sieraden en goede service!

Het door mij bestelde artikel werd snel geleverd, zodat ik het op tijd binnen had om cadeau te doen aan mijn vriendin. Super!

Snel geleverd en een leuke keus!

Topsite

Ring goed ontvangen!

Ring is zoals beschreven op de site. Heel tevreden! Wel niet de dag na mijn bestelling ontvangen. Na 3 dagen, ook snel! :)

Mooie site en krijg veel compimenten over de sieraden.

Prachtige sieraden en een snelle levering, vooral het persoonlijke bedankt kaartje vond ik mooi en bijzonder in deze tijd, daar kom je voor terug.

K heb geen op of aanmerkingen. Netjes geleverd.

Prachtige oorbellen

Altijd mooi ingepakt en een super lief kaartje erbij ! Mooie kwaliteit sieraden.

Super tevreden!

Oorbellen besteld, precies zoals op foto, volgende dag al in huis! Superservice

Ketting met initialen

Helemaal verliefd op mijn nieuwe ketting!

Zeer fijne webshop!

Ik heb al een aantal keer een bestelling geplaatst bij My unique style. De verzending was snel en kreeg alles mooi verpakt binnen. Ik draag de oorbellen die ik heb besteld elke dag en heb er zo geen problemen mee.

Snelle levering, goeie kwaliteit. Lief kaartje erbij maakt het persoonlijk

Uitstekend!

Prima; mooie produkten en zeer snelle levering. Zeker aan te raden😉

Snelle levering met top kwaliteit

Goede passende sieraden met een snelle persoonlijke levering. Ben heel erg tevreden

Leuk item voor prima prijs!

Snelle verzending, leuk verpakt, goed geprijsd en leuk om weg te geven.

Ik heb al meerdere keren hier besteld. Super goede service. Snelle bezorging. En hele mooie sieraden. Heel blij. Vanaf nu alleen nog My Unique Style!

Super mooie oorbellen, netjes en op tijd geleverd!

Gewoon een super goede ervaring. Kan er niks anders van zeggen! Producten werden op tijd geleverd in mooi sieradendoose zoals beloofd. Veilig verstuurd en een handgeschreven kaartje er bij waar ik toch even extra gelukkig van wordt. Alles wordt zo snel onpersoonlijk en dit maakt het dan net even wat specialer.

Gewoon zeer tevreden

Nou mijn ervaring als je ergens mee zit je hoeft maar een chat te sturen en je word heel vriendelijk geholpen en legen alles heel goed uit wat voor vragen je ook hebt nee ik ben een te vreden klant

Fijn

Snelle reactie op de site met de chat, goed product aangeschreven en snel binnen. Ik vind het persoonlijk fijn om de initialen te kunnen bepalen

Super snelle levering, in een mooi doosje verpakt en leuke oorbellen!

Super snelle levering, in een mooi doosje verpakt en leuke oorbellen!

Loved my rings

Oosterwoldseweg 2