Erg tevreden over dit bedrijf.

Prima service! En leuke sieraden. Ik ben erg tevreden.

Keer op keer goed!

Regelmatig wat besteld bij MUS. Altijd goede, vriendelijke en snelle service en leuk aanbod. Ik ben heel tevreden!

Mooi!

Mijn pakje werd heel snel geleverd en de oorringetjes zijn van zeer mooie en kwaliteitsvolle materialen gemaakt!

Super positief!

Snelle persoonlijke reactie, snelle levering en de bestelde producten voldoen helemaal aan de foto’s en dus aan de verwachting. Bedankt!

Dikje 10

Mooie oorbellen. Snelle levering

Alles was perfect dus niets te klagen

Makkelijk bestellen, snel geleverd, prachtige ringen goede kwaliteit prijs verhouding.

Snel en persoonlijk

Ik kreeg een leuke cadeaubon voor mijn verjaardag, waar ik een mooi paar oorbellen voor uitzocht. Al snel lag het pakketje in m'n brievenbus met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Bedankt MUS!

Snelle service en ben heel erg blij met mijn gouden ketting. Mooie kwaliteit en ziet er super leuk uit met de 2 bedeltjes met letter eraan. Erg blij mee en zeer waar voor je geld.

Erg fijne service!

De sieraden komen snel aan en ze zijn van goede kwaliteit. Erg aardige service!

My unique style maakt mij altijd weer blij!

Ik kan het vaak niet laten om op jullie site te kijken of er alweer leuke nieuwe producten zijn. De verzending is altijd keurig, een maal heb ik een ring retour gedaan en ook dat ging prima en was geen probleem, ondanks dat ik zelfs het retourformulier perongeluk had weggegooid. Ik geef jullie daarom een dikke 10!! #gazodoor

Super service

Ruime keuze van juwelen en betaalbaar. Super levering en vriendelijke ontvangst met post kazrt.super lief.

Heel blij!

Snelle levering en mooi product. Ga zeker vaker bestellen!

Goede service met snelle levering! Mooie artikelen!

Mooi product lange levertijd

Na een week zijn de producten geleverd. Mooi product, goede kwaliteit. Echter voor deze tijd is een week levertijd erg lang en zelf betalen voor de verzendkosten vind ik persoonlijk ook een ding als webshop.

Duidelijk, snel, prima

Fijne ervaring: de (oor)ringen zijn exact als beschreven en gefotografeerd, de levering was echt supersnel en ben blij met de kwaliteit. Blij ei hier, ga zeker vaker bestellen <3

Fantastisch en van goede kwaliteit!

De site shopt gemakkelijk waardoor je niet al te veel tijd hoeft te verspillen. Ook hebben ze op het moment hele leuke acties zoals een goodiebag winnen! Ik vind dan ook de goodiebag items hun geld echt waard en zal dit zeker vaker proberen!

Snelle levering. Sierraad erg mooi en naar verwachting.

Geweldige webwinkel, het zooooo'n groot assortiment in een woord GEWELDIG, Ik raad iedereen jullie winkel aan,Top.

Goede producten

Goeie service en fijne en mooie producten

Heel fijn

Pakketje was de volgende dag al binnen. De spullen zagen er net zo uit als op de foto en in een mooie verpakking

Top, zoals altijd!

Ik kijk altijd uit naar de bestellingen bij MUS. Snelle levering, net verpakt en altijd met een leuk kaartje! Goede kwaliteit sieraden ook, ben ik blij mee!

Ik bestel graag op deze site. Betrouwbaar, snelle levering en er zit altijd een lief kaartje bij

Top shop!

Ik wilde gepersonaliseerde coordinaten ketting met bedel en had tijdens chat online mijn vragen kunnen stellen. Werd heel aardig en duidelijk beantwoord tijdens deze chat. En kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen in een leuke verpakking.

Helemaal blij met mijn oorringetjes pave hugging 10mm. Ik gebruik ze als 2e oorbel. Staan erg mooi.

Snelle levering en mooie sieraden

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk