Uitstekend!

Erg blij met m’n oorbellen, snelle service en goeie prijs

Mooie kwaliteit leuk verpakt en een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top !

Mooi sieraad

Vlot geleverd in mooi doosje en een heel lief kaartje erbij 👍😘

Snelle service met een leuk persoonlijk tintje!

Mijn ketting met twee bedeltjes werd netjes op de beloofde datum bezorgd. Prachtig sieraad! Leuk detail dat er een handgeschreven, persoonlijk kaartje bij was gedaan. Dat maakte dit kadootje aan mijzelf nog net iets leuker.

Very good

Very good

Op tijd en netjes geleverd

Altijd een snelle,goeie en vriendelijke service

Altijd al een goeie ervaring gehad. Producten worden meteen geleverd en mocht er iets zijn wordt je mail meteen beantwoord. Een echte aanrader dus!!!!

Mooie oorbellen

Paar setjes oorbellen besteld en heel blij mee. Snel geleverd in een mooi doosje. Teveel mooie oorbellen op de site, dus zal vast nog eens een bestelling doen.

Snel en met een persoonlijk bericht geleverd

Prettige service en heel blij met mijn aankopen

Gewoon altijd prima !

Leuke sieraden ! Goede prijs / kwaliteit verhouding en altijd snel en verzorgd verzonden.

Prachtig kleed

Een prachtig kleed, nog mooier dan onze verwachting. Super snelle service!

Snelle levering maar wisselende kwaliteit.

Dag, Ik ben zeer tevreden over de levering. De ring met turkoois steen is prachtig en past perfect omdat deze makkelijk te stellen is. Het zilver van de veerring is echter erg dun; als ik mijn lange haar doe blijf ik ermee in vast zitten en trek ik hem zo uit vorm en ditzelfde gebeurd als ik iets zwaars til met de hand waarom de ring zit. Dus de kwaliteit valt erg tegen, terwijl ik hem erg mooi vind.

Supermooi!

Superleuke oorbelletjes besteld, heel snelle levering!

Snelle levering en mooi product

Product werd snel geleverd. Prachtige kwaliteit en prijsverhouding. Helaas paste mijn piercing niet goed.

Leuke sieraden voor een redelijke prijs

Ik ben heel tevreden!

Goede kwaliteit van de sieraden. Prachtige dingen. Ear cuffs besteld, ik ben heel blij met het aankoop bij My Unique Style.

Snel en een mooi product

De levering was erg snel en het rpodusct was mooi. Leuk dat en er persoonlijk kaartje bij zat.

Leuke sieraden en een goede service!

Er is geluisterd naar mijn wensen en de sieraden zijn naar verwachting! Ben er heel blij mee.

Mooie sieraden en snel in huis!

Mooie oorknopjes besteld. Snel in huis en voor een leuke prijs.

Super mooie sieraden en ontzettend klantvriendelijk!!!

Het is een diversiteit aan hele mooie sieraden. Gemakkelijk te bestelling door duidelijke aanwijzing. Is het toch niet wat je gewenst had dan mag je altijd retourneren. Dat gaat eenvoudig. Als een sieraad snel minder mooi wordt zonder dat je daar iets aan Jan doen, dan mag je voor dat geld iets anders uitzoeken. Een echte aanrader om hier je sieraden te kopen!!!

Super goed

Ik ben echt blij want de verzending was super snel en ik zocht allang naar een conch piercing die je makkelijk in kan doen en die ook nog is super mooi is echt super fijn!!

Mooi assortiment, snelle service

Mooie keuze, snelle service. Overzichtelijke site.

Ben super tevreden met de ketting

Als je hem binnen krijgt zit ie mooi verpakt in een doosje. Verder is de ketting heel mooi en van goede kwaliteit

Leuke ontvangst!

Snel geleverd en heel leuk verpakt!

Persoonlijke touch, goede kwaliteit, mooie sieraden

Ik zou My Unique Style zeker aanbevelen. Ik heb vaker bij ze besteld, en heb er prachtige sieraden aan overgehouden, met een leuke stijl, goede kwaliteit, altijd een lief handgeschreven kaartje als finishing touch, mooie doosjes, mooie website, snel geleverd... Wat wil je nog meer?

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk