Supermooi!

Superleuke oorbelletjes besteld, heel snelle levering!

Snelle levering en mooi product

Product werd snel geleverd. Prachtige kwaliteit en prijsverhouding. Helaas paste mijn piercing niet goed.

Leuke sieraden voor een redelijke prijs

Ik ben heel tevreden!

Goede kwaliteit van de sieraden. Prachtige dingen. Ear cuffs besteld, ik ben heel blij met het aankoop bij My Unique Style.

Snel en een mooi product

De levering was erg snel en het rpodusct was mooi. Leuk dat en er persoonlijk kaartje bij zat.

Leuke sieraden en een goede service!

Er is geluisterd naar mijn wensen en de sieraden zijn naar verwachting! Ben er heel blij mee.

Mooie sieraden en snel in huis!

Mooie oorknopjes besteld. Snel in huis en voor een leuke prijs.

Super mooie sieraden en ontzettend klantvriendelijk!!!

Het is een diversiteit aan hele mooie sieraden. Gemakkelijk te bestelling door duidelijke aanwijzing. Is het toch niet wat je gewenst had dan mag je altijd retourneren. Dat gaat eenvoudig. Als een sieraad snel minder mooi wordt zonder dat je daar iets aan Jan doen, dan mag je voor dat geld iets anders uitzoeken. Een echte aanrader om hier je sieraden te kopen!!!

Super goed

Ik ben echt blij want de verzending was super snel en ik zocht allang naar een conch piercing die je makkelijk in kan doen en die ook nog is super mooi is echt super fijn!!

Mooi assortiment, snelle service

Mooie keuze, snelle service. Overzichtelijke site.

Ben super tevreden met de ketting

Als je hem binnen krijgt zit ie mooi verpakt in een doosje. Verder is de ketting heel mooi en van goede kwaliteit

Leuke ontvangst!

Snel geleverd en heel leuk verpakt!

Persoonlijke touch, goede kwaliteit, mooie sieraden

Ik zou My Unique Style zeker aanbevelen. Ik heb vaker bij ze besteld, en heb er prachtige sieraden aan overgehouden, met een leuke stijl, goede kwaliteit, altijd een lief handgeschreven kaartje als finishing touch, mooie doosjes, mooie website, snel geleverd... Wat wil je nog meer?

Levering was ontzettend snel en je wordt goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Ook zijn de producten van hele goede kwaliteit. Verder vind ik het persoonlijk kaartje ontzettend creatief en hartverwarmend.

Slechte kwaliteit

Ik heb gister mijn oorringen binnen gekregen, maar de sluiting is van zo'n slechte kwaliteit dat ik ze niet meer goed dicht kan krijgen na 1x dragen. Dus ik kan ze weer weggooien. Jammer van de kwaliteit..

Snelle en goede levering! Kwaliteit van het product is ook geweldig!

Goede en snelle service!

Goede en snelle service, maar de oorbellen (studs) die ik ontving, waren wat scherp aan de randen. Hierdoor lijken ze wat goedkoop en zijn ze soms pijnlijk om te dragen. Verder heel erg tevreden!

Makkelijke webshop, goede link naar betaling en volgende dag de levering. Goed geregeld dus

Very helpful site

Eventhough the shipping firm had problems (PostNL), the team helped in each step so much.

Jammer dat ik het retour heb moeten sturen.

Mooie ketting besteld in de sale. Netjes verzonden. Bedankt!

Goede service, mooie sieraden.

Het is snel geleverd, mooi verpakt en het belangrijkste is dat sieraden mooi zijn.

Geweldige webshop met persoonlijke service!

Omdat ik er eerder niet aan was toegekomen rondde ik mijn bestelling net na 17:00 af. Omdat ik het zilveren hartjes armbandje de volgende dag nodig had om mee te geven aan mijn dochter die voor een half jaar naar Australië vertrekt meteen contact gezocht met de klantenservice. Via de chat direct contact met Soraya die mij vertelde dat de post zojuist al was opgehaald. Eigen schuld had ik maar eerder moeten bestellen dacht ik. Groot was mijn verbazing toen Soraya aanbood om het toch nog dezelfde dag op te sturen! Zojuist mijn pakketje op tijd ontvangen! Super blij mee, het armbandje is super leuk met ook nog een handgeschreven kaartje erbij. Lang verhaal maar ik wilde het jullie toch laten weten. Ik zal jullie zeker aanraden en binnenkort weer iets bestellen want wat hebben jullie super leuke sieraden. Nogmaals hartelijk bedankt en ga zo door, jullie maken echt het verschil ;)

Snelle en goede service

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Met handgeschreven bedankje! Top!

Feest om te bestellen en ontvangen!

Ruim divers aanbod, snelle verzending, transparante werkwijze, goede kwaliteit en persoonlijk bericht bij ontvangst bestelling; kortom een feest!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk