Geweldige juwelen!

Het is een hele snelle service. Wanneer ik het besteld is het op 3-4dagen in België. Tof dat de juwelen steeds in een doosje toekomen, want deze hou ik zeker bij! Het is ook een mooie prijs.

Beter dan verwacht!

Als je naar de foto’s op de site kijkt, zien de sieraden er soms wat kitcherig uit. Toen ik ze echter ontving waren de sieraden vele malen mooier dan op de website. Ook netjes verpakt in mooie doosjes! Tip: de foto’s van de website updaten, eventueel met meer modellen die de sieraden dragen.

hele goede firma

ff bellen betalen ,volgende morgen binnen !!! prima voorelkaar en vriedelijke mensen

Mooie kwaliteit en goede service

Wanneer ik bestel bij My Unique Style, kan ik met elke vraag (betreft de producten of mijn bestelling) bij ze terecht en leveren ze uitstekende en snelle service! Ik zou het wel leuk vinden als er wat meer producten met de Rosequartz edelsteen aangeboden worden in de toekomst. Verder dik tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit prijsverhouding

Duidelijke webshop, snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding. Dik tevreden met mijn earrings.

Duidelijke website

Duidelijke website met geweldige foto's. Zo kun je goed zien wat je koopt! Mischien nog wat meer uitbreiding in het assortiment. bv. Grotere hangoorbellen. Enkelkettinkjes. Dikkere kettinkjes en hangers. Snelle levering. Leuk contact. Goede retourbrief erbij! Perfect afhandeling. Helemaal top! Mijn heb je. Ik ga nergens anders meer zoeken naar sierraden. Met vriendelijke groet, Wilma Verschure Waspik NB

Mooie sieraden voor een prima prijs en een snelle bezorging met een persoonlijke touch:)

Het is online altijd maar de vraag of de producten in het echt net zo mooi zijn als op de website. Mijn ervaring is dat sieraden vaak groter uitvallen. De sieraden die ik bij My Unique Style heb gekocht zijn perfect, zelfs de piercing, helemaal blij mee! Supersnelle verzending en een kaartje met een handgeschreven bedankje, daar hou ik van:)

Unique

Snelle en nette levering. Product voldoet aan verwachting en is zoals je het ziet op de foto. Kwaliteit en prijs verhouding is realistisch.

een vlekkeloos traject

Ik kwam nadat ik bij Google grote ring kopen had ingetikt op jullie site en die kwam professioneel over. Veel mooie producten niet alleen ringen maar ook andere sieraden. Heel apart en vooral mooie en smaakvol. Na scrollen en de verschillende ringen gezien te hebben heb ik mijn keuze gemaakt. Het is een cadeau voor mijn vriendin dus heeft de nodige risico's als het gaat om maat en smaak. Met de maat zal het wel goed komen en ik denk dat ze deze ring erg mooi vind. Na de keuze ben ik een vlekkeloos traject ingegaan van het maken van een account tot aan de aflevering zijn uiterst soepel gegaan. Ook een persoonlijk kaartje was goed bedacht en een retourformulier als ze het toch niet past of mooi vindt.

Mooie sieraden, snel ontvangen!

Alle sieraden zaten verpakt in een mooi doosje. Er was zelfs een kaartje bij geschreven. Echt een cadeautje!

Snelle en verzorgde levering

Heel tevreden! Leuke site en goede snelle en verzorgde levering!

Leuke sieraden met snelle levering!

Weer een bestelling gedaan, zoveel leuke en mooie sieraden zodat je bijna alles wel wilt hebben :-) Snelle levering met een persoonlijk bedankkaartje erbij, erg leuk!

Mooi product en snelle levering

Ik had oorbellen besteld die al vrij vlot binnen waren. Ze zaten verpakt in een doosje met een kaartje erbij, altijd leuk. De oorbellen vond ik mooier dan op de foto van de site. Een win win situatie dus :)

Leuke, originele items en goede kwaliteit!

Nu voor de 3e keer sieraden besteld bij My Unique Style. Leuke, originele items van goede kwaliteit. Uitstekende service!

super mooi!

prachtige ringen, en super snel geleverd, ben er erg blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik heb een piercing besteld en hij is van erg goede kwaliteit! Ik had hem voor 17:00 uur besteld en hij kwam de volgende dag al binnen! Het enige probleem is dat hij iets aan de grote kant is.

Alweer tevreden

Ik ben hier bij iedere bestelling tevreden, nog nooit viel er iets tegen. Bij de laatste bestelling bleef mijn pakje alleen wel een dag langer bij postnl hangen, maar dat ligt dus aan postnl

Altijd tevreden!

Als ik iets nodig heb, hoef ik niet verder te zoeken dan My Unique Style. Kan hier alles vinden wat ik nodig heb.

Betaalbaar. En je hebt het product snel in huis.

Producten zijn mooi. En je hebt het heel snel thuis. En betaalbaar.

Heeeeel erg tevreden✨

De sieraden zijn prachtig! In het echt net zo mooi als op de foto’s van de website. Het waren cadeautjes en daarom door MyUnique nog eens extra-extra mooi verpakt! Supersnelle levering ook. Ik ga zeker veel vaker bestellen.

Laaiend enthousiast

Ik heb meermalen bestelling gedaan. Site duidelijk en bezorging lekker snel. Retour ook mogelijk en wordt zelfs meegedacht wanneer er vragen zijn over bepaald sieraad waarvan juiste maat ontbreekt.

Kwaliteit en zeer snelle levering!

Ik heb hele mooie producten ontvangen. Je krijgt ze meteen de volgende dag bezorgd. Heb ze al gedragen en veel complimenten over gekregen. Het kettinkje is super cute, ik heb voor 3 initialen gekozen. De oorbel (1) heel stoer en voegt extra nuance toe aan mijn Ear Candy, echt feestje om naar te kijken al zeg ik het zelf. In de verpakking ook een handgeschreven kaartje, heel tof. Bedankt My Unique Style!

Goede ervaring die naar meer smaakt!

Toevallig gevonden via Google, ik was op zoek naar een specifieke oorbel. Mooie overzichtelijk website met een ruime keuze. Goed geslaagd voor een setje oorbellen en nog wat anders moois. Handig ook als een artikel niet op voorraad is dat je een email kan krijgen als het er weer is. Snel verzonden met een persoonlijk kaartje en in een mooi doosje. Er zal snel een nieuwe bestelling volgen!!

Kwaliteit & service

Ik bestelde 5 paar oorringen, stuk voor stuk pareltjes. Kwaliteit zeer goed, communicatie perfect en de oorringen werden kwaliteitsvol en persoonlijk verpakt. Ik zou het iedereen aanraden!

Mooie producten en netjes geleverd!

Ik ben altijd erg enthousiast als ik iets bestel. Het zijn mooie producten, van een goede kwaliteit en netjes bij je thuis bezorgt.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk